Visos knygos

Tikras Timas
Jūsų flintas , 2016 m.
256 psl.
Žanras: Visos knygos
Būklė: Gera
Kaina: 5,00 €

Psichologas Timas Petraitis rašo apie kasdienes patirtis ir gyvenimiškas problemas, aptardamas psichologijos teorijos siūlomus sprendimus ir pagrįsdamas juos asmeninėmis įžvalgomis.

T. Petraičio tekstai nestokoja humoro jausmo ir stebina atvirumu, jis neskaito pamokslų „nuo kalno", bet siūlo paėjėti drauge. Pasikalbėti, pasijuokti ir atsisveikinant pajusti, kad palengvėjo, kad kelias įgavo aiškesnius kontūrus, kad nežinomybė priekyje ne gąsdina, o žavi.

Knygoje publikuojami tekstai buvo spausdinti žurnale „Aš ir psichologija" 2007-2015 m.

Kiek pažįstu psichologų ir psichoterapeutų, bene visi jie - tikri slapukai. O taip norisi bent akies krašteliu žvilgtelti į žmogaus, galinčio padėti Tau atnarplioti vidinio pasaulio gijas, vidų. Kokių baimių, traumų ir ydų turi? Kas jam padeda susikalbėti su savimi?
Paprastai, nebandydamas pasirodyti geresnis nei yra, Timas įsileidžia Tave į savo gyvenimą ir psichologijos užkulisius. Ši knyga - tikras nuraminimas, kai ieškai harmonijos, kai bandai atsipalaiduoti ar jautiesi sutrikęs. Pažindamas save labiau pažįsti ir kitus. Tuomet nežeidžia išgirstas šiurkštesnis žodis, nes imi pastebėti, kas galėjo jį išprovokuoti. Ir, užuot atsakęs tuo pačiu, ieškai gero sušildančio žodžio.

Jurgita Šitkauskė

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Kai nemačiau gyvenime tikslo, aš jį knygose atradau. Kai neradau paguodos žmoguje, aš jį knygose radau. Būna gyvenime akimirkų, kai jos atstoja orą ir nėra blogų knygų, jos kaip žmonės, tik nekanda kai jų nesupranti.

Spirijus "Vieno sakinio romanas"

Skaitytojų vertinimai

Arberonas maža išpažintis

Labai patiko

Labai gera knyga.... Verta perskaityti kiekvienam lietuvi6kos klasikos gerbėjui.

2012 rugsėjo 10

Dievų vartai

Labai patiko

2011 rugsėjo 30

Puolęs angelas

Labai patiko

2011 lapkričio 22

Angelo kvietimas

Patiko

Tokias knygas vadinu terapinėmis. Prad...a kol skaitai. Įtampa kuriama tobulai.

2013 kovo 27