Sveikata

Iki šiol manoma, kad Rytų ir Vakarų medicina visai skirtingi ir netgi priešingi pasauliai. Vis dėlto pasitelkus modernią smegenų fiziologiją ir molekulinę biologiją pavyko Rytų gydymo meno poveikį paaiškinti šiuolaikinio medicinos mokslo priemonėmis. Pavyzdžiui, Rytų medicinoje praktikuojamą narkozę akupunktūros adatomis galima paaiškinti smegenyse išskiriamų hormonų – morfino turinčių medžiagų – narkotiniu poveikiu. Ši „laimės hormonais“ vadinama medžiaga yra pagrindinė knygos tema.
Knygos autorius Japonijos medicinos mokslų daktaras Shigeo Haruyama nori įrodyti, kad tinkamai naudojantis laimės hormonais, žmogus galėtų gyventi sveikas nevartodamas vaistų ir kitų dirbtinių produktų, išvengti vėžinių, širdies ir kraujagyslių ligų. Naudodamasis moderniosios Vakarų medicinos žiniomis autorius taip pat nagrinėja sveikatos ir ilgo gyvenimo, žmogiškosios laimės ir būties tikslus, paremtus Rytų gyvenimo filosofija.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Tėra vienas būdas skaityti - tai dairytis bibliotekose ir knygynuose, imti į rankas tas knygas, kurios patraukia jūsų dėmesį ir skaityti tik jas, o kai atsibosta - mesti į šalį, praleisti nuobodulį varančias vietas ir niekada - niekada neskaityti iš pareigos ar dėl to, kad knyga priklauso kokiai nors srovei ar krypčiai.

D.Lessing "Auskiniai užrašai"

Skaitytojų vertinimai

Kaulų sodas

Labai patiko

Geriausia Tess Gerritsen knyga kokią teko skaityti iki šiol...

2015 vasario 2

Mirtis už durų (Sukes Stekhaus knyga 5)

Labai patiko

2013 sausio 11

Fifty shades darker

Labai patiko

2014 sausio 28

Sudie, vasara

Vidutinė

Tikėjausi daugiau, tačiau patiko vaiki... pasaulį. Netikėta ir drąsi pabaiga :)

2013 sausio 22

Veronika ryžtasi mirti

Patiko

2013 spalio 30