Maistas, pomegiai, hobis

Kaina: 5,00 €

Sveiki ir prižiūrėti plaukai - tikra kiekvienos moters, merginos ar mergaitės puošmena, todėl nenuostabu, kad daili šukuosena gali būti neatsiejama ne tik proginio, bet ir kasdienio įvaizdžio dalis. Šioje knygoje rasite net 30 skirtingų, gausiai iliustruotų ir aiškiai aprašytų patarimų, atskleisiančių profesionalų paslaptis, kaip greitai ir be didelių pastangų susikurti šukuoseną kasdienai, draugų vakarėliui, dalykiniam susitikimui ar romantiškam pasimatymui!

Išmokite susikurti originalią, jūsų stilių ir nuotaiką atitinkančią šukuoseną bet kokiai progai! Nuo visai paprastų pynimo būdų iki įmantrių šukuosenų, nuo raudonojo kilimo žvaigždės iki maištingos gražuolės ar net graikų deivės įvaizdžio - šiek tiek pastangų prie veidrodžio ir kasdien atrodysite išties stilingai ir originaliai.

Knygoje rasite:

- žingsnis po žingsnio aprašytų ir nuotraukomis iliustruotų instrukcijų, kaip lengvai susikurti norimą šukuoseną;
- įvairiausių plaukų pynimo ir kuodų rišimo būdų, tinkamų visų tipų ir ilgių plaukams;
- patarimų, kaip susišukuoti plaukus kasdien vos per kelias minutes prieš mokyklą, studijas ar darbą;
- daugybę idėjų, kaip be didelių pastangų susikurti išskirtinę proginę šukuoseną;
- šukuosenų patarimų, kurie tikrai pravers mamoms, norinčioms dukras papuošti princesiškomis kasomis ar dailiais kuodukais.

Norite lengvai pasikeisti šukuoseną? Reikia susitvarkyti plaukus merginų vakarėliui, romantiškam pasimatymui ar tiesiog kasdienai? Šioje knygoje rasite 30 originalių šukuosenų, kurias galite pasidaryti pačios: valiūkiškos, romantiškos, rimtos ir išdykusios kasos, elegantiški ir šiuolaikiniai kuodai, arklio uodegos, kaspinai... Taip pat siūlomos idėjos, kaip pasidaryti ir papuošti įspūdingą šukuoseną.
Kiekviena šukuosena iliustruota nuotraukomis, pateikti paaiškinimai nuo pat pradžių iki pabaigos. Šios puikios šukuosenos pritaikomos visiems plaukų tipams ir įvairiems ilgiams!

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Neįmanoma būti laimingam, jei laikote save įvykių ar kitų žmonių auka. Svarbu suprasti, kad visada dėl savo gyvenimo sprendžiate jūs, kad ir koks jis būtų. Net būdamas žemiausio rango tarnautojas darbe jūs esate savo gyvenimo viršininkas. Jūs vadovaujate. Jūs savo likimo šeimininkas.

L.Gounelle "Žmogus, kuris norėjo būti laimingas"

Skaitytojų vertinimai

Gėlių auginimas

Vidutinė

knyga gal ir nieko, bet už tokią kainą tikrai neverta

2013 birželio 28

Duobės

Labai patiko

2018 rugpjūčio 21

Tėvas Gorijo

Labai patiko

Rekomenduoju. :-)

2012 gegužės 26

Grįžus iš žvaigždžių

Patiko

Ši S. Lemo knyga apie tai su kokiomis ... išlieka tokia pati. Knyga man patiko.

2014 gruodžio 30

Šantaramas

Labai patiko

2014 lapkričio 17