Maistas, pomegiai, hobis

Kaina: 5,00 €

Sveiki ir prižiūrėti plaukai - tikra kiekvienos moters, merginos ar mergaitės puošmena, todėl nenuostabu, kad daili šukuosena gali būti neatsiejama ne tik proginio, bet ir kasdienio įvaizdžio dalis. Šioje knygoje rasite net 30 skirtingų, gausiai iliustruotų ir aiškiai aprašytų patarimų, atskleisiančių profesionalų paslaptis, kaip greitai ir be didelių pastangų susikurti šukuoseną kasdienai, draugų vakarėliui, dalykiniam susitikimui ar romantiškam pasimatymui!

Išmokite susikurti originalią, jūsų stilių ir nuotaiką atitinkančią šukuoseną bet kokiai progai! Nuo visai paprastų pynimo būdų iki įmantrių šukuosenų, nuo raudonojo kilimo žvaigždės iki maištingos gražuolės ar net graikų deivės įvaizdžio - šiek tiek pastangų prie veidrodžio ir kasdien atrodysite išties stilingai ir originaliai.

Knygoje rasite:

- žingsnis po žingsnio aprašytų ir nuotraukomis iliustruotų instrukcijų, kaip lengvai susikurti norimą šukuoseną;
- įvairiausių plaukų pynimo ir kuodų rišimo būdų, tinkamų visų tipų ir ilgių plaukams;
- patarimų, kaip susišukuoti plaukus kasdien vos per kelias minutes prieš mokyklą, studijas ar darbą;
- daugybę idėjų, kaip be didelių pastangų susikurti išskirtinę proginę šukuoseną;
- šukuosenų patarimų, kurie tikrai pravers mamoms, norinčioms dukras papuošti princesiškomis kasomis ar dailiais kuodukais.

Norite lengvai pasikeisti šukuoseną? Reikia susitvarkyti plaukus merginų vakarėliui, romantiškam pasimatymui ar tiesiog kasdienai? Šioje knygoje rasite 30 originalių šukuosenų, kurias galite pasidaryti pačios: valiūkiškos, romantiškos, rimtos ir išdykusios kasos, elegantiški ir šiuolaikiniai kuodai, arklio uodegos, kaspinai... Taip pat siūlomos idėjos, kaip pasidaryti ir papuošti įspūdingą šukuoseną.
Kiekviena šukuosena iliustruota nuotraukomis, pateikti paaiškinimai nuo pat pradžių iki pabaigos. Šios puikios šukuosenos pritaikomos visiems plaukų tipams ir įvairiems ilgiams!

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Net baisiausios bėdos gyvenimo vis dėlto nesustabdo, dienos eina kaip ėjusios, ir, jei gebėsi suimti save į rankas, tos viena po kitos plaukiančios dienos gali, didžiai nuostabai, netgi suteikti netikėtų džiaugsmų.

K.Sabaliauskaitė "Silva Rerum"

Skaitytojų vertinimai

Monikai reikia meilės

Labai patiko

2012 lapkričio 15

Trys sekundės dangaus

Patiko

2013 rugsėjo 26

Trumpos lietuvių pasakos apie laumes ir aitvarus

Labai patiko

2013 balandžio 13

Dinos knyga

Labai patiko

Gera knyga, įdomi istorija.

2012 rugsėjo 13

Mano svajonių princas

Labai patiko

DEJA ,PASKOLINAU PASKAITYTI IR NEBEGRAZINO.

2014 vasario 14