Knygos vaikams ir jaunimui

LEGO idėjų knyga
Baltos lankos , 2016 m.
200 psl.
Žanras: Knygos vaikams ir jaunimui
Būklė: Labai gera

Jau beveik septynis dešimtmečius pasaulio vaikai džiaugiasi fantazijų ir neribotos vaizduotės LEGO pasauliu. Iš šio konstruktoriaus detalių, kaladėlių ir figūrėlių jie kuria lėktuvus, traukinius ir laivus, miestus ir kaimus, erdvėlaivius ir džiungles. „LEGO idėjų knyga“ pristato jau žinomus ir naujus konstravimo iš kaladėlių būdus ir pataria, kaip prikelti savo kaladėlių kolekciją naujam gyvenimui.

"Statyti iš LEGO kaladėlių nepaprastai smagu ir kūrybinga. Turėdamas kaladėlių kibirėlį ir truputį patirties, galėsi sukonstruoti daugybę modelių. Tačiau kiekvienam kūrėjui reikia šiek tiek įkvėpimo. Tam ir skirta ši knyga! Čia rasi daugybę idėjų, kurios tinka visoms amžiaus grupėms ir atitinka jų gebėjimus."

LEGO – šis Danijoje sukurtas ir visame pasaulyje pripažintas konstruktorius, pelnytai tituluojamas populiariausiu pasaulio žaislu. Žaidimas vis tobulinamas,  todėl atsiveria dar platesnės galimybės kūrybinei vaizduotei. LEGO detalės nesunkiai išardomos, o tada lengvai sujungiamos ir atgimta jau kitu pavidalu. Šeši Legolendo nuotykių parkai, filmai, kompiuteriniai žaidimai, įvairios populiariajai kultūrai skirtos specialios serijos – tokia LEGO septynių dešimtmečių istorija. LEGO – tai atskiras, viso pasaulio vaikams puikiai pažįstamas kultūros reiškinys.

Leiskitės į nuotykį! Kiekvienas turi savitą konstravimo iš LEGO kaladėlių būdą. Šioje knygoje rasite dar daug naudingų patarimų ir konstravimo pavyzdžių. Jums tereiks pasitelkti vaizduotę ir... pradėti konstruoti! Kurk naujus LEGO modelius ir tapk dar geresniu LEGO meistru!

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Niekuomet nemanyk, kad esi dvasiškai menkesnis, ne toks sumanus kaip kiti. Nesvarbu, ką kiti sakytų apie tave, ką tėvai ir mokytojai jaunystėj tau yra įkalbėję, venk turėti sieloj klaidingą savo įsivaizdavimą. Tvirtai laikykis tik savo pavyzdinio paveikslo, ne tokio, koks esi, bet tokio, koks turėtumei būti, kokį Kūrėjas tave regėjo, kai siuntė į šį gyvenimą.

S.Mardenas "Valios jėga"

Skaitytojų vertinimai

Užrašai apie Šerloką Holmsą

Labai patiko

2013 gruodžio 2

Angelo ežeras

Labai patiko

2012 gruodžio 4

Trys draugai

Labai patiko

Super knyga vienas is stipriausiu Remarko kuriniu

2015 balandžio 2

Likimo upė. Rėvos II

Labai patiko

2013 vasario 7

Toliau Jūsų bilietas nebegalioja

Patiko

Knyga gera, šio rašytojo knygos yra ve...enimas trumpas.Dar daug įdomių knygų:)

2013 rugsėjo 13