Visos knygos

Knyga „Pėdos ir batai“ skirta ugdyti avalynės avėjimo kultūrą. Lietuva dar labai atsilieka nuo kraštų, turinčių gilias batų pritaikymo prie pėdų tradicijas, Taip teigdami autoriai turi omenyje ne tik visuomenės žinių lygį ir įpročius. Mūsų šalyje šioje  srityje trūksta elementarių paslaugų. Nedaug kur galima išsitirti pėdas, pėdos judesių biomechaniką. Nėra ir tokių paslaugų, kaip avalynės parinkimo konsultacijos (angl. footwear advice), kurias angliakalbėse šalyse teikia podiatristai-chiropraktikai, o kontinentinėje Europoje – pėdų terapeutai.

Knyga skirta ne tik sportininkams ir jų treneriams, bet ir visiems sportuojantiems ir aktyviai gyvenantiems žmonėms. Ji taip pat bus naudinga sportinės ir žygio avalynės platintojams, pardavimų konsultantams, kurie yra labai svarbūs ugdant visuomenėje avalynės avėjimo kultūrą ir skleidžiant atitinkamas žinias. Deja, Lietuvoje pardavimų konsultantai kompetetingu patarimu pirkėjus džiugina gana retai.

„Pėdos ir batai“ yra ne tik pirma knyga lietuvių kalba, kurioje nagrinėjama sportinės pėdos ir sportinių batų suderinamumo problematika, bet, ko gero,  pirrmoji šiai temai skirta knyga pasaulyje. Atskirų tipų sportinių batų biomechaninio efektyvumo problematika nagrinėta eilėje mokslinių straipsnių, skelbiamų specializuotose sporto medicinos žurnaluose. Tačiau platesnių, labiau apibendrinančių ir sistemiškų publikacijų  šia tema iki šiol nebuvo.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Bet aš netikiu atsitiktinumais. Jų nėra. Visa, kas nutinka gyvenime yra tavo paties nulemta. Visas "atsitiktines" nesėkmes, visas nelemtis, visus džiaugsmus ir katastrofas gimdome mes patys. Kiekvienas fiasko yra nesuvoktų norų išsipildymas, slapta pergalė. Kol dar laikaisi pasaulio, kol dar nepasiduodi, jokia jėga negali tavęs priveikti. Viskas, absoliučiai viskas priklauso nuo tavęs...

R.Gavelis "Vilniaus pokeris"

Skaitytojų vertinimai

Penkiasdešimt išlaisvintų atspalvių III

Patiko

Trečioji dalis daugiau nei pusė knygos...ų, kurios pataisė visą knygos siužetą.

2014 sausio 24

Prisimink, kas esi

Labai patiko

Įdomus meilės romanas, prikaustantis d...mas, nesavanaudiškumas, meilė artimui.

2012 liepos 18

Moteris narve

Patiko

2014 gegužės 19

Pamilk save ir būk laimingas

Labai patiko

Turiu pdf formatu

2020 birželio 25

Atsargiai. Meilė!

Nepatiko

Tikrai ne pats įdomiausias autorės rom...ias knygas vadinu "vonios romanais" :)

2012 kovo 24