Visos knygos

Kaina: 3,00 €

Vienas po kito aptinkami keturių jaunų vyrų kūnai. Akivaizdu, kad prieš mirtį šie žmonės buvo žiauriai kankinami. Bredfildo gyventojus sukausto siaubas. Siekdama kuo greičiau užkirsti kelią tokiems šiurpiems nusikaltimams, policija ryžtasi pasinaudoti modernia, tačiau daugelio profesionalų skeptiškai vertinama priemone - kreipiasi į patyrusį psichologą, kad jis sukurtų žodinį žudiko portretą. Deja netrukus ir pats psichologijos asas Tonis Hilas tampa naiviu nusikaltėlio taikiniu. Žūtbūtinėse proto ir valios kautynėse jam tenka sutelkti visą savo profesinio meistriškumo patirtį, įtempti visas jėgas, kad pergudrautų žudiką maniaką ir liktų gyvas.

Pasaulio grožinėje literatūroje dar nebuvo šitaip tyrinėta iškreipta žudiko maniako psichika, kaip tai daroma kupiname įtampos, puikiai parašytame psichologiniame trileryje „Undinių vilionės". 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Kiti žmonės. Jų nepažįsti, jie gyvena savo nepažįstamą gyvenimą, tačiau kiekviename nepažįstamame gyvenime yra dalykų, kuriuos lengvai atpažįsti. Kiekviename gyvenime rasi neišsipildymo jausmą, pradinės nuostabos liekanų. Lyg fantomas neaiškų, bet skaudų prisiminimą, kad pro kažką praeitą, kažkas apleista ar tiesiog prarasta. Šiaip ar taip, visa tai banalu, visai kasdieniška ir nėmaž nepanašu į pasaulio pabaigą. Priešingai, kaip tik tai galbūt užtikrina, kad pasaulis juda toliau, nenugrimzta, kai kasnakt vyrai ir moterys visame Žemės rutulyje guli nemiegodami, manydami, kad tasai kitas šalia sau miega...

J.C.Grondahl "Kitokia šviesa"

Skaitytojų vertinimai

Lakūno žmona

Patiko

2017 rugpjūčio 31

Raganius. Vorų pasaulis (SF 67)

Labai patiko

Eridano išleistas "Vorų pasaulis". Lab...ai panikai vorų reidų metu nuslopinti…

2018 sausio 3

Paryžiaus katedra

Patiko

Gera;)

2014 vasario 6

Atperkanti meilė

Labai patiko

super knyga. tikrai patiko. ir kitiems rekomenduoju.

2012 liepos 17

Žmogus šešėlis

Vidutinė

Greitai skaitosi, nuobodžiam vakarui pravertė

2012 sausio 11