Visos knygos

Kaina: 7,00 €

Taiklių komentarų pilna, beprotiškai smagi, kai kada širdį veriantį knyga apie žmogų, kuris bręsta, suauga ir gyvenimo kelyje susiduria su įvairiomis meilės rūšimis.

Jei kalbėtume apie brendimo laikotarpiu patirtus sunkumus ir pergales, Dolly Alderton, praeityje rašiusiai The Sunday Times pažinčių skiltį, teko išgyventi visko. Savo atsiminimuose ji atvirai pasakoja, kaip įsimyli, kaip grumiasi su polinkiu prisidaryti problemų, kaip randa darbą, kaip namie organizuoja socialiniu požiūriu katastrofišką teminį Rodo Stiuarto vakarėlį, kaip prisigeria, kaip ją palieka vaikinai, kaip ji įsisąmonina, kad vietinėje parduotuvėje dirbantis Aivanas yra vienintelis vyras, kuriuo galima pasikliauti, kaip suvokia, jog bičiulės ją palaikys po kiekvieno mieste praleisto chaotiško vakaro. Tai knyga apie prastus pasimatymus, geras drauges ir, svarbiausia, apie pamažu stiprėjantį supratimą, kad, norint būti laimingai, užtenka vien savęs.

Išraiškingame Dolly Alderton debiute, kibirkščiuojančiame, šmaikštumo ir įžvalgų, jausmingumo ir humoro sklidiname romane persipina asmeninės istorijos, satyriniai pastebėjimai, sąrašai, receptai ir kitokios literatūrinės miniatiūros, kurios atpažįstamos įvairiausio amžiaus moterims - visa tai taip pralinksmins, kad leipsite juokais. Knyga „Viskas, ką žinau apie meilę" pasakoja apie suaugusiojo gyvenimo pradžiai įprastus vargus, atskleisdama nepakenčiamą, viltingą jo netikrumą.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Visi yra genijai. Bet jei kaltinsime žuvį, kad ji nemoka įlipti į medį, ji nugyvens visą gyvenimą manydama, kad yra kvaila.

Albertas Einšteinas

Skaitytojų vertinimai

Pribuvėjos paslaptis

Vidutinė

O man ypatingai nepatiko knygos vertim...nanti vertėja labai suprastino įspūdį.

2014 rugpjūčio 6

Mirtis už durų (Sukes Stekhaus knyga 5)

Labai patiko

2012 rugpjūčio 18

Rožės vardas

Labai patiko

Vertas skaitytojų dėmesio viduramžiškas mistinis detektyvas.

2015 balandžio 22

Dieviškoji komedija. Pragaras

Labai patiko

2012 sausio 14

Didžioji virėja. 3242 valgių receptai

Nepatiko

visiškas šlamštas knyga. receptų nors ...ažkookie labai nesuprantami ir keisti.

2013 birželio 28