Visos knygos

Kaina: 7,00 €

Jane Corry yra žurnalistė, keletą metų dirbusi griežtojo režimo vyrų kalėjime kūrybinio rašymo konsultante. Šio darbo patirtis ją įkvėpė parašyti debiutinį romaną „Mano vyro žmona". Itin talentingai sukurtas psichologinis trileris iškart sulaukė skaitytojų ir apžvalgininkų liaupsių visame pasaulyje.

Ji jauna. Ji provokuojanti ir įžūli... Ji nori pagrobti tavo vyrą. O ką darysi tu?

Ištekėjusi už dailininko Edo jauna teisininkė Lilė pasiryžusi gyvenimą pradėti iš naujo. Vos grįžusiai po medaus mėnesio jai tenka spręsti pirmą kriminalinę bylą. Taip Lilė susipažįsta su Džo, kalėti nuteistu žudiku, kuris ją keistai traukia, dėl kurio sutiks rizikuoti viskuo. Tačiau patirtis gyvenant su autistu broliu dažnai neleidžia Lilei atpažinti pavojingų manipuliatorių melagių, kurie netruks atskleisti ir jos saugomas paslaptis.

Tačiau paslapčių turi ne tik Lilė. Jos kaimynei Karlai tik devyneri, bet mergaitė jau puikiai žino, kad paslaptys - galingas ginklas; jos gali parūpinti, ko tik širdis geidžia.

Kai po dvylikos metų Lilė išvysta Karlą prie savo namų durų, įsisiūbuoja įvykių virtinė, nežadanti nieko gero. Ir kam gi skamba tie pavojaus varpai? Išties, paslaptys - galingas ginklas...

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Knyga, kuri yra nuobodi, kai jums dvidešimt ar trisdešimt, atvers į save duris, kai jums bus keturiasdešimt ar penkiasdešimt - ir atvirkščiai. Neskaitykite knygos, jei jums dar neatėjo metas jos skaityti.

D.Lessing "Auskiniai užrašai"

Skaitytojų vertinimai

Vampyrės dienoraštis. Įniršis

Vidutinė

2011 lapkričio 22

Gėda

Patiko

2012 kovo 20

Trys metrai virš dangaus

Nepatiko

perskaiciau. nepatiko. Visiskai nesupr...is nebuvo. Bet nepatiko ne tik del to.

2012 gruodžio 7

Esu pats sau paslaptis

Labai patiko

Pažiūrėjus į metus ir knygos viršelį t...joje... O biografija niekada nesensta,

2011 rugsėjo 22

Sociologija

Labai patiko

2018 rugpjūčio 7