Visos knygos

Ar kada susimąstėte, kodėl stabtelime pažiūrėti oranžinės žaros, kuri nutvieskia dangų prieš leidžiantis saulei? Kodėl pavasarį plūstame grožėtis vyšnių žiedais? Ar numanote, kad galbūt egzistuoja priežastis, kodėl - nepaisant lyties, amžiaus, kultūros ar tautybės - mus taip džiugina gyvūnų jaunikliai, pažiręs konfeti ar spalvingų balionų debesis?

Dažnai esame tikinami, kad fizinis pasaulis nedaro jokio arba tik labai mažą poveikį vidiniam džiaugsmui. Vis dažniau skirtingų sričių ekspertai skatina harmonijos ir ramybės ieškoti viduje - per sąmoningumą ir meditaciją - slopinant išorinį pasaulį. Bet ar verta taip daryti, jei natūrali supančio pasaulio energija ir gyvastis iš tiesų yra greičiausiai atsinaujinantis ir lengviausiai prieinamas mums džiaugsmo šaltinis?

Knygoje „Džiaugsmingai" dizainerė, TED platformos žvaigždė Ingrid Fetell Lee tyrinėja, kaip stipriai iš pažiūros kasdieniai daiktai ir erdvės gali veikti žmogaus nuotaiką. Remdamasi neuromokslo ir psichologijos įžvalgomis autorė aiškina, kodėl vienoje aplinkoje jaučiamės neramūs arba konkuruojantys, o kitoje - taikūs ir džiugūs; atskleidžia būdus, kaip išnaudoti aplinkos galią pilnatviškam, sveikam ir džiaugsmingam gyvenimui kurti.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

...nieko nėra asmeniška ta prasme, kad jokie išgyvenimai nėra unikalūs, pažįstami tik vienam žmogui. Rašydamas apie save, rašai ir apie kitus, nes tavo rūpesčiai, kančios, džiaugsmai, jausmai - ir nepaprastos, išskirtinės mintys - nėra vien tavo.

D. Lessing „Auksiniai užrašai“

Skaitytojų vertinimai

Crescendo. Puolęs angelas 2

Labai patiko

2013 gruodžio 26

Panelė

Vidutinė

2012 liepos 16

Kunigo egzorcisto tarnystė

Labai patiko

2015 balandžio 27

Sveikata ir riebalai

Labai patiko

2014 liepos 11

Lauk manęs

Labai patiko

Labai patiko,skaitai ir galvoji,kaip c...ja.Detektyvas su romantikos elementais

2014 birželio 27