Visos knygos

Kaina: 5,00 €

Ką jis turėjo sakyti? Viskas susiklostė šitaip nelemtai, o Henris gyvenime buvo išmokęs neištarti to, kas geriau turėtų likti nutylėta.

Henris - sėkmės sulaukęs rašytojas. Elegantiškas, dosnus ir labai pavojingas. Bet jis - skrupulų neturintis avantiūristas, susikūręs itin patogų gyvenimą.

Fatališka jo meilužė pastoja. Dabar jis turėtų jau viską papasakoti žmonai. Bet ar išties reikia jai viską iškloti? Tiesa sunaikintų jo gyvenimą. Paprasčiau būtų pašalinti iš kelio meilužę. Bet kaip tik tada Henris padaro nebeatitaisomą klaidą.

Saschą Arango domina tai, kur baigiasi tiesa, kur prasideda melo paribiai. Jis pasakoja be galo įdomią istoriją apie Henrį, kuriam galva nesvaigsta net stovint ant prarajos krašto. Parodo mums vyrą, visą laiką sugebėdavusį išvengti savo veiksmų padarinių, bet vieną sykį žengusį žingsnį per toli.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

... kaip gyvenime svarbu dalytis emocijomis. Tokie mainai reikalingi harmonijai ir tęstinumui pasaulyje užtikrinti, antraip taptume nelyginant tušti kambariai, susitelkę tik į save, tikri egoistai, pasirengę suėsti savo pačių širdis, kad tik nereikėtų jų dovanoti kitiems.

N.Lecca "Kavos piramidė"

Skaitytojų vertinimai

Kapitono Hatero nuotykiai

Patiko

2012 gruodžio 5

Trys draugai

Labai patiko

2015 balandžio 22

Iki pasimatymo

Patiko

Žmogaus, išgyvenusio infarktą pasakoji..... Man patiko "klausytis" šio žmogaus.

2012 spalio 31

Kerai

Patiko

Kaip ir pirma dalis, ši irgi buvo laba...dar kokius mistinio pasaulio atstovus.

2012 gruodžio 18