Visos knygos

Kaina: 5,00 €

Richardas Hale‘as ir Peteris Whitlamas pristato visiškai naują požiūrį į veiklos valdymą. Knygoje aptariami visi veiklos valdymo aspektai, pateikiama daugybė praktinių idėjų, priemonių ir pavyzdžių, nepaprastai svarbių tiems, kurie ieško efektyviausių sprendimų, padedančių maksimaliai pagerinti komandos ar organizacijos veiklą. Autoriai teigia, jog efektyvus veiklos valdymas apima viską, pradedant nuo teisingų sprendimų žmoniškųjų išteklių atrankos fazėje iki veiklos tikslų išsikėlimo, vertinimo principų nusistatymo ir net vadovavimo.

Ši knyga turi praktinės reikšmės žmogiškųjų išteklių vadybininkams ir organizacinės plėtros specialistams ar kitiems vyresniesiems vadybininkams, kurie nori sukurti ir palaikyti optimalias sąlygas asmeniniam komandos/organizacijos narių augimui ir siekia atskleisti geriausias savo organizacijos darbuotojų savybes.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

... kaip gyvenime svarbu dalytis emocijomis. Tokie mainai reikalingi harmonijai ir tęstinumui pasaulyje užtikrinti, antraip taptume nelyginant tušti kambariai, susitelkę tik į save, tikri egoistai, pasirengę suėsti savo pačių širdis, kad tik nereikėtų jų dovanoti kitiems.

N.Lecca "Kavos piramidė"

Skaitytojų vertinimai

Vėjo vardas

Labai patiko

2019 birželio 1

Mano raudonoji knyga

Labai patiko

2018 spalio 17

Pasaulis pagal Garpą

Labai patiko

Nuostabi knyga, labai įdomus, nenuspėjamas siužetas.

2012 gruodžio 2

Sodas ir daržas nuo A iki Z

Patiko

Puiki dovana tiems kas mėgsta sodininkauti.

2012 balandžio 11