Visos knygos

Į žmonos paieškas jokiu būdu negalima žiūrėti atmestinai! Dažnai jauni džentelmenai leidžia širdies balsui nustelbti proto patarimus ir susisaisto santuokos saitais deramai visko neapsvarstę. Atminkite, kad stačia galva nėrus į vedybinį gyvenimą vėliau dažniausiai tenka gailėtis.

Renkantis tobulą žmoną negalima skubėti. Juk žmona yra ir jūsų atspindys. Kas, jei ji bus prasta šeimininkė? Ar pernelyg tiesmukai reikš nuomonę? Bus linkusi karščiuotis arba ją dažnai apims liūdesys?
Tokia žmona galiausiai taps jums kliuviniu. Teks apgailestauti dėl tos nelemtos dienos, kai susisaistėte šventosios sąjungos saitais.

Benetas Montagis, šešioliktasis Avelio hercogas, ieško tobulos žmonos. Iš gausaus būrio merginų jis jau išsirinko penkias savęs vertas kandidates... Bet staiga pasirodžiusi jo tetos kompanionė sumaišo visas kortas.
Amelijai Mansfild teko sunkiai kovoti dėl vietos po saule, todėl nieko keisto, kad ji linkusi padėti vargšams. Tačiau svečiuojantis pas hercogą derėtų vengti abejotinų užsiėmimų. Ameliją siutina Beneto pasirinktas būdas ieškoti žmonos, tačiau vis tiek tenka leisti laiką jo draugijoje. Pamažu ji geriau pažįsta hercogą ir supranta, kad jis gali būti netgi labai žavus ir viliojantis...

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Pinigai mėgsta tuos, kurie mėgsta pinigus. Mėgti pinigus - tai tas pats, kas mėgti brangų daiktą: fotografiją, žaisliuką ir t.t. Taigi, turite juos saugoti, branginti, nenorėti su jais išsiskirti.

A.Svijašas "Kas mums trukdo turėti pinigų"

Skaitytojų vertinimai

Trečiasis angelas

Nepatiko

Šią knygą paėmiau į rankas paskaičiusi...es man "neprilipo" nei viena istorija.

2013 balandžio 16

Nakties klajūnai

Patiko

2019 gegužės 5

Dievas skambina vienąkart

Vidutinė

2018 birželio 28

Skortų saulė

Labai patiko

šviesi knyga

2013 rugpjūčio 20

Kenčiantieji

Patiko

Idomi, bet pirma buvo idomesne.

2012 vasario 5