Visos knygos

Yra daugybė atvejų, kai negalime apsieiti be medikų pagalbos. Bet taip pat yra daugybė atvejų, kai galime pasveikti patys. Kaip elgsimės, priklauso nuo mūsų pasirinkimo. O rinktis galime, kai žinome.

„Dabar pat ryžkitės visada pasikliauti Dievo malone ir pasveiksite. Tikėkite ne vaistais, o Dievu, ne medicina, o Aukščiausiuoju. Stebiuosi, kiek daug žmonių vieninteliu išsigelbėjimu laiko tabletes ir tonizuojančius preparatus. Geriau griebkitės maldos, dvasinio darbo, kartokite Dievo vardą ir medituokite. Kaip tik tokių vitaminų jums reikia - jie padės pasveikti. Jokia tabletė nebus tokia naudinga, kaip Dievo vardo kartojimas.

Duosiu jums šventųjų pelenų - jie taip pat gydo. Esate neramūs lyg tas prie šventyklos apavą palikęs žmogus, kuris vėliau stovėdamas priešais altorių sudėjęs rankas murmėjo posmus, tačiau galvojo tik apie tai, kad kas nors nepavogtų jo batų. Ligoninė skirta tiems, kas tiki vaistais ir gydytojais. Tačiau ką vaistai ir gydytojai gali padaryti be Dievo malonės? Kada nors ligoninės iš tikrųjų nebebus reikalingos, nes visi, žengiantys dvasinio tobulėjimo ir palaimos keltu į ramybę, bus sveiki."

Satja Sai Baba Prašanti Nilajamas, Putapartis, Andra Pradešo valstija Indija, 1965-09-26

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Liūdna tiesa yra ta, kad tikrasis žmogaus gyvenimas susideda iš daugelio nepermaldaujamų priešybių - dienos ir nakties, gimimo ir mirties, laimės ir nelaimės, gėrio ir blogio. Mes netgi nesame tikri, kad viena priešybė įveiks kitą, kad gėris nugalės blogį, o džiaugsmas - skausmą. Gyvenimas yra mūšio laukas. Jis visada toks buvo ir visuomet bus, o jeigu taip nebūtų, baigtųsi ir egzistencija.

K.G.Jungas "Žvelgiant į pasąmonę"

Skaitytojų vertinimai

Gyvenimas be baimės

Labai patiko

2018 spalio 16

Paslaptis (The Secret)

Patiko

Nepatiko pats rašymo stilius, pateikim...ntyną, bet... yra ir geresnių knygų :)

2012 gegužės 19

Эра милосердия

Labai patiko

2014 lapkričio 5

Virpėjimas

Labai patiko

Knygoje nėra labai daug nuotykių, tači...au perskaityti ir kitas dvi jos dalis.

2012 spalio 25

Oligarcho žmona

Vidutinė

Maždaug iki 9-10 knygos skyriaus vis g... kas domisi rusų istorija ir panašiai.

2012 lapkričio 25