Visos knygos

 

Įspūdingai visapusiška Joanne Harris šiuokart renkasi psichologinio trilerio žanrą - patį juodžiausią, keliantį didžiausią nerimą.

Trisdešimt metų išdirbęs Šv. Osvaldo pagrindinėje mokykloje Šiaurės Jorkšyre, lotynų kalbos mokytojas Rojus Streitlis matė visokių mokinių. Kiekvienoje klasėje yra savų klounų, savų maištininkų ir atstumtųjų, „brangiųjų pramuštgalvių", kurie, nors senasis mokytojas, aišku, ir neturi numylėtinių, užima svarbią vietą jo širdyje. Bet kartkartėmis mokykloje atsiranda vienas berniukas, nesugebantis pritapti prie jos standartų. Keliantis problemas. Berniukas su užslėptais vidiniais šešėliais.

Gresiant nemokumui ir akademinei nekompetencijai, į mokyklą atvyksta „nauja šluota" su savo informacinėmis technologijomis, šauniais kostiumais ir net šeštos klasės mergaitėmis, kurios užplūsta dulkėtus senovinės berniukų mokyklos koridorius. Kai Rojus Streitlis sardoniškomis pastangomis priešinasi šiam žygiui į ateitį, į paviršių ima kilti jo praeities šešėliai. Vienas berniukas, net praėjus dvidešimčiai metų, pradeda lankytis jo sapnuose. Berniukas, sugebantis daryti bloga.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.