Visos knygos

Iškęsti ir tobulėti
Katalikų pasaulio leidiniai , 2005 m.
93 psl.
Žanras: Visos knygos
Būklė: Gera

Šio veikalo tikslas - išmokti pažinti save, nieko nepaverčiant aukomis. Norint tai pasiekti, labai svarbu neatskirti trijų mūsų būtybės matmenų: asmens, ego ir savasties. Iš tiesų dažnai siekdami įgyti kitų pripažinimą, mes vengiame patys savęs.

Vis dėlto norėdamas pasiekti tikrą pilnatvę, žmogus privalo prijaukinti visuotinumą, kad galėtų numalšinti troškulį amžinoje Meilėje. Tuomet jis suvoks nebesąs vienas ir išmoks labiau atjausti bei mylėti gyvenimą. Ši gili dvasinė vienybė leidžia laisvai reikštis gyvenimo siekiams ir mėgautis tikra laime.

Autorius - kunigas, psichoterapeutas ir pedagogas, Lotynų Amerikoje dėstęs filosofiją ir teologiją. Kaip veiklus jaunimo ir ligonių dvasinis patarėjas, jis plėtojo bendravimo ir aktyvaus klausymosi ekspertizę. Jo manymu, krikščioniškasis kelias, žmogiškosios išminties ir dvasinės laisvės kelias, visuomet aktualus.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Kiti žmonės. Jų nepažįsti, jie gyvena savo nepažįstamą gyvenimą, tačiau kiekviename nepažįstamame gyvenime yra dalykų, kuriuos lengvai atpažįsti. Kiekviename gyvenime rasi neišsipildymo jausmą, pradinės nuostabos liekanų. Lyg fantomas neaiškų, bet skaudų prisiminimą, kad pro kažką praeitą, kažkas apleista ar tiesiog prarasta. Šiaip ar taip, visa tai banalu, visai kasdieniška ir nėmaž nepanašu į pasaulio pabaigą. Priešingai, kaip tik tai galbūt užtikrina, kad pasaulis juda toliau, nenugrimzta, kai kasnakt vyrai ir moterys visame Žemės rutulyje guli nemiegodami, manydami, kad tasai kitas šalia sau miega...

J.C.Grondahl "Kitokia šviesa"

Skaitytojų vertinimai

Didžioji virėja. 3242 valgių receptai

Nepatiko

visiškas šlamštas knyga. receptų nors ...ažkookie labai nesuprantami ir keisti.

2013 birželio 28

Ana ir prancūziškas bučinys

Vidutinė

Gera knyga paaugliams. Paryžius, gražū...i nieko "savo skonio" jau nebeturėjau.

2014 liepos 26

Žiedų valdovas. Žiedo brolija

Labai patiko

2013 gruodžio 2

Kaip rašyti mokslinį darbą

Labai patiko

2019 gegužės 7

Rifas

Labai patiko

2014 gruodžio 2