Visos knygos

Edvardas Hirifjelis užaugo su seneliu nuošaliame Norvegijos kaimelyje, erdvių laukų, ganyklų ir miškų apsuptyje. Kai jam buvo vos treji, jo tėvai žuvo Prancūzijoje. Ką jie veikė nuo Pirmojo pasaulinio karo laikų užsilikusių minų pilname miške? Kodėl pats Edvardas tik po keturių dienų  buvo aptiktas visai kitoje Prancūzijos vietovėje? Prabėgus keliems dešimtmečiams šie klausimai vis dažniau iškyla į paviršių, tačiau vaikino senelis Sverė nesutinka atskleisti šeimos paslapčių.

Netikėta senelio mirtis priverčia Edvardą apsispręsti. Jis galėtų likti senelio ūkyje, auginti bulves ir avis, sukurti šeimą ir ramiai gyventi. Vis dėlto giliai širdyje kirbantis noras išsiaiškinti šeimos istoriją yra stipresnis. Edvardas išvyksta į Škotijai priklausančias Šetlando salas, kur tikisi rasti senelio brolį Einarą. Deja, pastarasis savo paslaptis irgi jau nusinešė į kapus. Atšiauriose salose Edvardas sutinka mįslingą merginą, kuri taip pat siekia išsiaiškinti jo istoriją. Tačiau jos pagalba turi savo kainą.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

...žmonėms norėjau pasakyti tik tiek, kad jeigu jie taip labai trokšta laisvės ir džiaugsmo, turi pramerkti akis ir suprasti, jog šitie dalykai glūdi ne kur kitur, o tik juose pačiuose. Pasakyk sau, kad tai tavyje - ir toks būsi! Elkis taip, lyg pats tuos dalykus valdytum - ir valdysi!

R.Bach "Iliuzijos"

Skaitytojų vertinimai

Hipnotizuotojas

Labai patiko

2019 gegužės 5

Ilja. Paliesti dievą

Vidutinė

2019 gegužės 5

Laikoma kalta

Patiko

2013 birželio 4

Mikaelis klajūnas

Labai patiko

2012 lapkričio 13

Tapti ponia Mao

Labai patiko

Nuostabi knyga. Kadangi man patinka Rytų kultūra, todėl ir knyga sudomino.

2012 balandžio 3