Visos knygos

„Vitražų meistro dukra" - romanas, kupinas paslapčių. Ir visos jos sukasi apie vitražų dirbtuvę, angelus ir vienos šeimos istoriją. Muzikantė Fran priversta vėl grįžti į Londoną, nes sunkiai serga jos tėvas, vitražų meistras. Į tą pačią seną, XIX a. menančią krautuvėlę-dirbtuvę Vestminsteryje, virš kurios Fran su tėvu ir gyveno. Motinos ji niekuomet nepažinojo, ji mirė, kai Fran dar buvo kūdikis, ją užaugino atšiaurus ir nekalbus tėvas. Ir štai dabar jis ligoninėje, dirbtuvėje likęs tik meistras Zakas... Ir tėvo paliktas iššūkis - restauruoti, tiksliau - iš gabalėlių sudėlioti sudužusį parapijos bažnyčios vitražą su angelu. Dėlionė ima keisti ne tik Fran dabartį; staiga mergina randa dienoraštį, kuriame - neįtikėtina prieš šimtmetį nutikusi meilės istorija. Pradėjusi ją skaityti, Fran supranta, kad toji praeitis tiesiogiai siejasi su ja pačia. Sudužęs vitražas pamažu atgimsta, o Fran iš laiškų ir dienoraščių dėlioja svetimo gyvenimo mozaiką apie karalienės Viktorijos laikų merginos gyvenimą... Praeityje slypi dabarties raktas.

Kelionė laiku Fran nuveda prie tiesos apie jos mamą, priverčia išgyventi aistrą ir surasti tikrą meilę, kentėti, ilgėtis ir susitaikyti su tuo, ko negali pakeisti. Bet viskas atrodo kitaip, kai saulė ima skverbtis pro stiklą su angelu.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Problemos visada mus lydės. Problema slypi ne pačioje problemoje; problema kyla dėl to, ką žmonės daro su problema susidūrę. Būtent tai parklupdo žmones. Kai išmoksime nugalėti problemas, mes kitaip su jomis elgsimės, ir jos taps kitokios.

V.Satir

Skaitytojų vertinimai

Rebekos istorija

Labai patiko

2011 spalio 14

Kas nuostabu ir išmintinga

Labai patiko

2016 gruodžio 15

Liudytoja

Patiko

Pabaiga "persudyta" , pats turinys ir veiksmas gan geri.

2014 rugsėjo 9

Dievų miškas

Labai patiko

labai patiko, itrauke si knyga.

2013 rugsėjo 27

Leo ir Emi. Kai pučia šiaurys

Labai patiko

Po kiek laiko mielai vėl skaityčiau ši..., bet vis gi rašymo stilius sužavėjo.

2012 lapkričio 4