Visos knygos

UŽKALNIO žurnalas - tai, ko laukė Lietuva: ketvirtinis iliustruotas leidinys pasiilgusiems skaityti. Net 320 puslapių - istorijos, interviu, publicistika, kelionės ir žmonių dramos, kritiškas požiūris ir atlaidūs paaiškinimai iš Andriaus Užkalnio ir garsiausių, populiariausių ir labiausiai mylimų šalies autorių. Naujas žurnalas tiems, kas niekaip nerasdavo, ką paskaityti.

UŽKALNIO žurnalas - pasiilgusiems skaityti. Ketvirtinis, 320 puslapių - tekstai ne tik iš Andriaus Užkalnio, kuris čia yra vis toks pat kandus, bet šiltesnis ir jautresnis (kaip knygose), bet ir mylimiausių šalies autorių: jau pirmame numeryje Rytis Zemkauskas, Geležinė Lapė, Agnė Zuokienė, Igor Shishkin, Mantvydas Leknickas, Gabrielė Štaraitė, Audrius Bačiulis ir kiti. Interviu (vien Igoris Kofas ko vertas), istorijos, kelionės ir stebėjimai. Apie svarbius dalykus - paprastai, apie nerimtus dalykus - irgi paprastai.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Beprasmiška vengti malonumo vien dėl to, kad jis yra nepasiekiamas kitam, atsisakyti laimės tik todėl, kad kitas yra nelaimingas. Kiekvieną sekundę, kai mes juokiamės ir paikiojame, kas nors savo guolyje krioguoja ir miršta, už tūkstančių langų slypi skurdas ir žmonės kenčia alkį, yra pasaulyje ligoninės, akmenų skaldyklos ir anglių kasyklos, kad fabrikuose, raštinėse, kalėjimuose nesuskaičiuojama daugybė žmonių kas mielą valandą tempia savo jungą ir kad nė vienam iš jų nebus lengviau kęsti savo nedalią, jei dar kitas beprasmiškai kankinsis. Jeigu pamėgintum aprėpti mintimis visas negandas, kurios tuo pat metu ištinka žmones žemėje, tau tuoj išlakstytų miegai ir išblėstų šypsena lūpose. Bet mus slegia ir gniuždo ne išgalvotos, ne įsivaizduotos nelaimės, iš tikrųjų sukrėsti žmogų gali tik tai, ką jis pats regi savo užjaučiančiomis akimis.

S.Cveigas "Širdies nerimas"

Skaitytojų vertinimai

Leo ir Emi. Kai pučia šiaurys

Labai patiko

Knyga, kurią skaičiau su šypsena. Laba...ksmas jausmas - "gyvenimas puikus" :).

2011 lapkričio 24

Kelionių istorijos

Labai patiko

2018 sausio 15

Ana ir prancūziškas bučinys

Vidutinė

Gera knyga paaugliams. Paryžius, gražū...i nieko "savo skonio" jau nebeturėjau.

2014 liepos 26

Mirtis iš miško

Labai patiko

Tokios knygos dar nebuvau skaitęs. Siu... reikia geram detektyvui. Puiki knyga!

2012 balandžio 3

Hipnotizuotojas

Labai patiko

nuostabi knyga!!! itemptas siuzetas, s...sniu detektyvu. Tikrai vertas demesio!

2012 rugsėjo 18