Visos knygos

Knygos autorė nuo mažens domėjosi literatūra, muzika, rašė eilėraščius, tekstus įvairiems muzikos kūriniams. Mintis sukurti knygą vaikams kilo prieš dvejus metus, keliaujant po Indiją. Į šia kelionę Brigita leidosi su savo vyru Mariumi ir labai ilgėjosi namuose likusių vaikų - Marijos ir Vincento.

Dviejų vaikų mama norėjo grįžusi namo vaikams perteikti kuo daugiau įspūdžių, todėl savo išgyvenimus užsirašinėjo. Knyga yra paremta ne tik tikrais kelionių įspūdžiais, bet ir „Neregėtos Lietuvos" autoriaus Mariaus Jovaišos fotografijomis. Pagrindinis herojus smalsusis šuniukas Vincas išvyksta į pirmąją savo kelionę, kuri atveria stebuklingą tolimų kraštų, nežinomų gyvūnų, augalų, kultūrų, spalvų ir kvapų pasaulį.

„Noriu, kad vaikai, keliaudami su šuniuku Vincu, sužinotų neįprastus svetimų šalių papročius, susipažintų su įvairiais gyvūnais, išmoktų daug reikšmingų dalykų, patirtų nepakartojamų nuotykių, gautų nuostabių pamokų, suprastų, koks didelis ir nuostabus yra mūsų pasaulis", - sakė knygos autorė.

Ši knyga iliustruota vieno talentingiausių Didžiosios Britanijos dailininkų Danieliaus Howartho, iliustravusio per 100 knygų vaikams, išleistų ir pelniusių gausybę apdovanojimų daugybėje pasaulio šalių.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Dažnai mes tik po daugelio metų sužinome, ar gyvenimas ir žvaigždės mums buvo palankios, ar ne. Gyvenimo vingiai būna tiesiog stebinami. Vėliau gali paaiškėti, kad tai, kas iš pradžių atrodė nelaimė, buvo laimė ir atvirkščiai.

J-P.Sendker "Suderinta širdis"

Skaitytojų vertinimai

Dievas visada keliauja incognito

Labai patiko

2014 spalio 23

Tiffany žiedas

Patiko

Greitai skaitosi. Siužetas gan įdomus,... perskaičius dar ilgai gali atsiminti.

2012 kovo 13

Aktorės vaidina tiktai scenoje

Patiko

2013 rugsėjo 27

Labai patiko

2015 liepos 9