Visos knygos

Daugelis girdėdami apie santuokinio akto šventumą, iškart įsivaizduoja, kad toks seksas turėtų būti be džiaugsmo, lengvabūdiškų žaidimų, fantazijų ir sutuoktiniams patrauklių pozų. Jis neva toks pat  liūdnas kaip tradicinės bažnytinės giesmės.

Tėvas Ksaverijus Knocas labai paprastai ir atvirai parodo, kad tai netiesa. Atsipalaiduokite, Dievas nestebi paslapčia, ką mes darome miegamajame, bet jis yra suinteresuotas sėkmingu seksualiniu sutuoktinių gyvenimu. Svarbu suprasti, kad lytinių santykių tikslas yra ne tik patirti malonumą, bet pirmiausia sukurti ryšį, intymiausią valandėlę išgyventi dviejų vienas kitą mylinčių žmonių vienybę.

Daugelis šeimų priėmę Santuokos sakramentą, nesugeba pasakyti, ką reiškia įgyvendinti jį kasdieniame gyvenime. Jie greitai pajunta, kad meilė kažkur pradingo, kad šeimoje trūksta vienybės, o troškimai ir lūkesčiai yra skirtingi.

Autorius teigia, kad klaidų ir nesėkmių gali pasitaikyti kiekvienam, bet dėl to nereikia kaltinti savęs ar sutuoktinio. Jis pataria, kaip galima išspręsti problemas ir pagerinti vedybinio gyvenimo kokybę.  Sutuoktiniai turėtų kartu ieškoti tokių meilės išraiškos formų, kurios jiems padėtų sustiprinti tarpusavio ryšį.

Ksaverijus Knocas (Ksawery Knotz) yra Mažesniųjų brolių kapucinų ordino (OFM Cap.) kunigas, pastoralinės teologijos daktaras, rekolekcijų vadovas.

Išklausęs šimtus sutuoktinių išpažinčių, šioje knygoje jis siekia parodyti sutuoktinių lytinio gyvenimo kilnumą ir prasmę.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.