Visos knygos

Romanas „Kaip tapti pabaisa“– pasakojimas apie tai, kaip nedaug reikia, kad monstras, slypintis kiekviename mūsų, išnirtų į paviršių. Apie tai, kad tie, kuriuos mes laikome pabaisomis, buvo paprasti žmonės. Apie tai, kas dedasi viduje tų, kurie iš pažiūros lengva ranka žudo kitus – kare ir taikiame gyvenime.

Jaunas advokatas, kurio ima nebedžiuginti nei darbas, nei šeima, praradęs gyvenimo skonį, iškviečiamas ginti žmogaus, kurį laikraščiai vadina Pabaisa. Buvęs virėjas, smogikų būrio narys, kurio sąžinę slegia kelios dešimtys įvykdytų žmogžudysčių, advokatui kelia keistą smalsumą. Pirmapradis žiaurumas, kurį, jo manymu, įkūnija Pabaisa, vertas susidomėjimo ir bandymo įsigilinti. 
Tačiau Pabaisa tyli, o atsakymus į savo klausimus advokatas privalo susirasti pats… Kas skatina žmogų žudyti kitus? Kokį vaidmenį atlieka visuomenė? Galiausiai – ar tikrai blogis yra neatsiejama kiekvieno žmogaus esybės dalis?
Karas ir taika, apmąstymai ir žudynės susipina romane į vieną raizgų kamuolį ir priverčia susimąstyti, ar kartais iš veidrodžio į kiekvieną mūsų nežvelgia pabaisos akys.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (2)

Vidutinis įvertinimas: Patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Visi žmonės ir visos situacijos jums turi tik tokią prasmę, kokią jiems suteikiate jūs patys. Todėl pakeitę mąstyseną, pakeisite ir gyvenseną, kartais per kelias akimirkas!

Ivan. R. Misner knyga "Sėkmės mokytojai"

Skaitytojų vertinimai

Vienuolika minučių

Labai patiko

Knyga mane sužavėjo, daug prasmingų ir... mėgsta sustoti ir pamąstyti skaitant.

2012 gegužės 9

Spąstai

Labai patiko

2012 spalio 1

Belytis

Nepatiko

pradejau skaityti bet nedabaigiau.

2012 vasario 5

Keistuolio išmintis

Patiko

2015 balandžio 22

Kafka pakrantėje

Labai patiko

2013 balandžio 29