Visos knygos

Kaina: 7,00 €

Sėkmė - tai tik dešimt procentų darbo ir daug daugiau psichologijos, sociologijos, diplomatijos bei reklamos. Karjeros sėkmė yra įvairialypis žaidimas, kurį tarpusavyje žaidžia kolegos, konkurentai ir klientai. Nors šio žaidimo atmainų mūsų laikais pagausėjo, būgštauti neverta, nes taisyklės ir mechanizmai, kaip ir kodėl vieni padaro karjerą, o kiti ne, lieka tie patys. Visas kopimo karjeros laiptais paslaptis rasite kaip tik šioje knygoje.
Karjeros dėsniai ir svarbiausios taisyklės, principai, tiesos bei strategijos sėkmei pasiekti - nuo Suncu iki Karlo fonKlauzevico, nuo Jėzaus Kristaus iki Nikolo Makiavelio - čia pateikiami glaustai ir yra moksliškai pagrįsti.
Pradėsime nuo esminių įžvalgų apie karjeros pradžią sausį ir baigsime gruodį, keldami klausimą, kada ir kaip parankiausia išeiti iš darbo.
Juk daugiau nieko ir nereikia žinoti.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Klaidų nebūna. Visi įvykiai, kuriuos prisišaukiame, net ir patys nemaloniausi, yra būtini tam, kad išmoktume, ką turime išmokti; kad ir kokį žingsnį žengtume, jis reikalingas nueiti ten, kur esame nusprendę nueiti.

R.Bach "Tiltas per amžinybę"

Skaitytojų vertinimai

Moters galia

Labai patiko

2011 spalio 5

Nobelio testamentas

Labai patiko

2014 liepos 28

Kurtizanės draugijoje

Patiko

2014 gruodžio 16

Kvėpavimas į marmurą

Labai patiko

2013 rugsėjo 25

Dingusios

Patiko

Tai jau ne pirmas mano skaitytas šios ..., ypač patiko skaityti Milos istoriją.

2014 kovo 16