Visos knygos

Savo pripažintais bestseleriais „Donoras“ ir „Chirurgas“ į medicininius trilerius T. Gerritsen įšvirkštė galingą dozę adrenalino. Naujoje knygoje autorė su šiurpiu realizmu pasakoja, kaip mažo miestelio gydytoja skuba atskleisti smurto protrūkio priežastis, kol tas nesunaikino visų, ką ji myli.

Skalaujamas ramių Skėrio ežero vandenų, kurortinis Trankviličio miestelis Meine gydytojai Klerei Eliot atrodo ideali vieta atitraukti savo paauglį sūnų nuo didmiesčio pagundų ir tebekankinančių prisiminimų apie mirusį tėvą. Tačiau sulig pirmuoju žiemos dvelksmu aplanko sukrečianti žinia: jos medicininei globai patikėtas paauglys pratrūksta smurtingu elgesiu. Klerei ir visam Trankviličiui netrunka paaiškėti, kad tai tik mirtino paauglių šėlo pradžia.

Paaugliams ir toliau pavojingai siautėjant, Klerė atskleidžia siaubingą paslaptį – jau ne pirmą kartą per šimtmetį Trankviličio vaikai pašėlsta smurtauti. Klerė mėgina tai išsiaiškinti ir su siaubu suvokia, kad mirtiną nematomą pavojų slepia iš pažiūros ramus Skėrio ežeras.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (2)

Vidutinis įvertinimas: Labai patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.