Visos knygos

Kai kurių žmonių geriau nesutikti, nes didžiausios svajonės gali virsti žiauriausiu prakeiksmu. Kai kurių kontraktų geriau nepasirašyti, nes sąlygas gali tekti vykdyti netgi po mirties...

Prie Stokholmo krantų dreifuojančiame laive randama mirusi jauna moteris. Specialistai nustato, kad jos plaučiai pilni jūros vandens, bet vandens pėdsakų nėra ant drabužių ir kūno. Ar gali būti jog moteris nuskendo laive? Kitą dieną prabangiame bute aptinkamas pasikoręs vyras. Niekas negali paaiškinti, kaip vyrui pavyko pasiekti aukštoje palubėje kabančią kilpą, kai aplinkui nėra jokių daiktų, ant kurių galima pasilypėti. Gal tai ne savižudybė, o žmogžudystė? Ar šios dvi keistos mirtys susijusios? Detektyvas Jonas Lina imasi pavojingo, įtempto ir netikėtų posūkių kupino tyrimo.

Milžiniškos sėkmės susilaukusios knygos Hipnotizuotojas pagrindinis veikėjas, detektyvas Jonas Lina, sugrįžta antrajame Larso Keplerio bestseleryje Paganinio kontraktas. Tai vienas įdomiausių Švedijos detektyvinių romanų, prikaustantis dėmesį, žavintis vaizdingumu ir netikėtais siužeto vingiais. Po Larso Keplerio slapyvardžiu, slepiasi Alexanderis ir Alexandra Ahndorilai, švedų rašytojų pora. Jie gali drąsiai pretenduoti į Stiego Larssono įpėdinių vardą, nes garsėja įtraukiančiu stiliumi, milžiniškais knygų pardavimais ir tuo, jog geriausi režisieriai Hipnotizuotoją ir Paganinio kontraktą pasiryžo perkelti į kino ekranus.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (4)

Vidutinis įvertinimas: Labai patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Tėra vienas būdas skaityti - tai dairytis bibliotekose ir knygynuose, imti į rankas tas knygas, kurios patraukia jūsų dėmesį ir skaityti tik jas, o kai atsibosta - mesti į šalį, praleisti nuobodulį varančias vietas ir niekada - niekada neskaityti iš pareigos ar dėl to, kad knyga priklauso kokiai nors srovei ar krypčiai.

D.Lessing "Auskiniai užrašai"

Skaitytojų vertinimai

Krizė. Kaip tai daroma

Vidutinė

Iš pradžių visai patiko, buvo įdomu ir...sti, įpusėtą knygą palikau ramybėje :)

2013 liepos 21

Debesų ganytojas

Nepatiko

Nera ten ka skaityt. Labai neidomi knyga, apie nieka.

2012 sausio 21

Pasiimk mano širdį

Patiko

Knyga patiko, lengvai ir greitai skait...lius dažnai galima numatyti iš anksto.

2018 sausio 12

Liepsnojantis įtūžis. Bado žaidynės 3 knyga

Labai patiko

Nuostabi! visas tris dalis tikrai skaitysiu antra karta

2012 vasario 5

Raganų pasaulis (F 4)

Labai patiko

Jeigu turėtumėte galimybę palikti gimt...tų sukurti neblogą nuotykių serialą...

2018 sausio 3