Visos knygos

Knygelėje „Kaip atrodo dvasios? ir kiti didieji mažųjų klausimai, į kuriuos atsakė kun. Antanas Saulaitis, SJ“ Kunigas, jėzuitų vienuolis Antanas Saulaitis, SJ, gimė Lietuvoje, vaikystę ir jaunystę praleido Amerikoje, ilgus metus dirbo misijoje Brazilijoje. Atkūrus Nepriklausomybę, grįžo į Lietuvą, o dabar vėl gyvena ir dirba JAV.

„Kaip atrodo Dievas?“, „Ar kiekvienas žmogus turi savo Angelą Sargą?“, „Ar tiesa, kad Kūčių naktį prakalba gyvūnai?“, „Kas gyveno anksčiau: dinozaurai ar Adomas ir Ieva?“

Knygelėje „Kaip atrodo dvasios? ir kiti didieji mažųjų klausimai, į kuriuos atsakė kun. Antanas Saulaitis, SJ“ vaikai ras atsakymus ne tik į šiuos, bet ir į daugybę kitų klausimų, kuriuos atsiuntė jų bendraamžiai – žurnalo „Bitutė“ skaitytojai.

Kunigas Antanas Saulaitis į visus mažųjų klausimus, kad ir kokie jie sunkūs, keisti, nepatogūs, atsako ne tik išmintingai, bet ir linksmai. Jis nuolat pokštauja ir stengiasi, kad skaityti nebūtų nuobodu. Be to – ir tai labai svarbu – jis niekada negąsdina, negrasina ir nebara, nes tiki, kad blogų vaikų nebūna, ir tik kartais pataria, kaip jiems tapti dar geresniems.
Panašių klausimų kyla ne tik vaikams, juk apie tikėjimą ne tiek daug ir žinome.... Ši knygelė pamokys tėvelius, senelius, mokytojus, kaip kalbėtis su vaikais, kaip sudėtingus dalykus paaiškinti suprantamai ir nesupaprastinti, kaip atsakyti į sunkius vaikų klausimus – nemeluojant ir neišsisukinėjant, bet ir negąsdinant.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Nieko neverta priimti asmeniškai. Viskas, ką žmonės sako ir daro, dažniausiai yra jų asmeninės realybės projekcija. Įgiję imunitetą svetimoms pažiūroms ir nuomonėms jūs išvengsite beprasmiškų kančių ir savigraužos.

...

Skaitytojų vertinimai

Kaltė

Labai patiko

2020 gruodžio 17

Gravitacija

Labai patiko

2013 spalio 5

Narcizas ir auksaburnis

Labai patiko

2015 balandžio 24

Du gyvenimai

Labai patiko

2018 gruodžio 28

100 įtakingiausių asmenybių pasaulio istorijoje

Patiko

10 įtakingiausių asmenybių pasaulio is...kingiausių žmonių žmonijos istorijoje.

2014 gruodžio 23