Visos knygos

Drauge su autore turėsite galimybę aplankyti egzotišką Rytų kraštą Iraną ir patirti nepakartojamą kelionių ir naujų įspūdžių džiaugsmą. Skaitytoją sužavės tolimosios šalies grožis ir būtinai nustebins didmiesčių ir kaimelių kontrastai. "Čia nėra į ką žiūrėti", – paprastai pasakys vietos gyventojas, ranka mostelėjęs į griuvėsius – iš tikrųjų neįkainojamą istorinę vertybę. Neatsiejama šio nuostabaus krašto dalis yra žmonės, visada pasirengę ištiesti pagalbos ranką vienišam piligrimui, o svečią apgaubia išskirtiniu dėmesiu.

Kas ji, toji moteris iš Hamburgo, kuri musulmonų dvasininkų krašte patiria vieną nuotykį po kito? Jau nuo pirmų knygos puslapių pasakotoja užkariauja skaitytojo širdį, paverčia jį bendrininku, drauge liūdinčiu ir besidžiaugiančiu, sulaikančiu kvėpavimą tuomet, kai įtampa pasiekia kulminaciją. Nuo tada, kai šalyje viešpatauja griežti islamo papročiai, vieną moterį keliauninkę išvysti tenka labai retai.

Ji nėra naivi turistė – tai asmenybė, atidi stebėtoja. Pro merginos akis nepraslysta prieštaringa Irano kultūra, jai pakanka atvirumo ir drąsos plačiai atverti savo sielą ir pasikeisti pačiai.

Ši knyga – tikrai apie uždraustą meilę. Nusiteikusiai patirti romantišką meilės nuotykį keliautojai iš laisvos Vakarų šalies tenka išgyventi pažeminimą ir gėdą: dorovės sergėtojų neapgausi – jų pilna visur ir jie viską mato.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Beprasmiška vengti malonumo vien dėl to, kad jis yra nepasiekiamas kitam, atsisakyti laimės tik todėl, kad kitas yra nelaimingas. Kiekvieną sekundę, kai mes juokiamės ir paikiojame, kas nors savo guolyje krioguoja ir miršta, už tūkstančių langų slypi skurdas ir žmonės kenčia alkį, yra pasaulyje ligoninės, akmenų skaldyklos ir anglių kasyklos, kad fabrikuose, raštinėse, kalėjimuose nesuskaičiuojama daugybė žmonių kas mielą valandą tempia savo jungą ir kad nė vienam iš jų nebus lengviau kęsti savo nedalią, jei dar kitas beprasmiškai kankinsis. Jeigu pamėgintum aprėpti mintimis visas negandas, kurios tuo pat metu ištinka žmones žemėje, tau tuoj išlakstytų miegai ir išblėstų šypsena lūpose. Bet mus slegia ir gniuždo ne išgalvotos, ne įsivaizduotos nelaimės, iš tikrųjų sukrėsti žmogų gali tik tai, ką jis pats regi savo užjaučiančiomis akimis.

S.Cveigas "Širdies nerimas"

Skaitytojų vertinimai

20000 mylių po vandeniu

Labai patiko

Pirmą kartą skaičiau 1965 m, ir labai ...saulį per 80 dienu jiems labai patiko.

2017 spalio 30

Kovos klubas

Labai patiko

Palahniuk'as rašo taip, kad vienu metu...gų apie kurią negali nustoti galvoti..

2012 liepos 1

Dinos knyga

Vidutinė

Man ši knyga buvo įdomi, bet labai sunkiai skaitėsi. Istorija gera.

2012 rugsėjo 10

Šuns širdis

Labai patiko

Tiesiog nepamirštama knyga. Daug kas t...naujai iškeptą proletariato diktatūrą.

2015 balandžio 22

Kelio pradžia

Nepatiko

Knyga nelabai įdomi ir bonali.

2014 spalio 31