Visos knygos

Edvard Radzinsky knyga „Rasputinas: gyvenimas ir mirtis“ – tai vienos paslaptingiausių ir prieštaringiausių XX a. asmenybių biografija. Tik dabar aiškėja Rasputino įtaka to meto įvykiams, kuomet žlugo Romanovų dinastija ir prasidėjo revoliucija.
Beveik visą amžių istorikai galėjo tik spėlioti, koks buvo jo vaidmuo, kuomet žlugo carinė Rusija. Bet 1995 metais buvo rasti dokumentai, kuriuose užfiksuota Rasputino artimiausių žmonių apklausa. Naudodamasis šiuo detaliu istoriniu įrašu, Edvard Radzinsky parašė išsamią biografiją, pilnai atkurdamas įspūdingą gyvenimą asmenybės, pakeitusios Rusijos istoriją. Remdamasis rastais dokumentais autorius pateikia drąsias, kartais labai netikėtas versijas.
Knygoje „Rasputinas: gyvenimas ir mirtis“ šios asmenybės portretas iškyla visomis prieštaringomis briaunomis: kaip mužikas ir aukštuomenės atstovas, šventvagis ir šventvyris, pranašas ir gydytojas – žmogus, nulėmęs didžiausios to meto imperijos žlugimą.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Vidutinė

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Juk pasijusti įžeistam kartais gali būti ir malonu, ar ne tiesa? Ir juk žino žmogus, kad niekas jo neįžeidė, kad jis pats įžeidimą sugalvojo ir primelavo dėl gražumo, pats perdėjo, kad dailingiau atrodytų, prie žodžio prikibo ir iš adatos vežimą priskaldė, - pats žino tai ir vis dėlto pirmas įsižeidžia, taip įsižeidžia, jog net malonumą, didelį pasitenkinimą jaučia, o šitaip ir neapykantą išsiugdo...

F.Dostojevskis "Broliai Karamazovai"

Skaitytojų vertinimai

Puokiai

Labai patiko

2017 lapkričio 1

Alchemikas

Vidutinė

Nepaliko didelio įspūdžio. :-)

2012 gegužės 26

Šilkmedis

Labai patiko

Labai patiko,paslaptis laiko iki pasku...u,labiau detektyvas nei meiles romanas

2014 balandžio 25

Tave pamiršus

Labai patiko

2014 gruodžio 2

Dabar bučiuok mane

Patiko

2014 rugpjūčio 6