Visos knygos

Kenas McClure'as (g. 1942 m. Edinburge) - įtempto siužeto romanus medicinos temomis rašantis autorius. Jo kūryba paremta mokslinio darbo Jungtinės Karalystės medicinos tyrimų tarnyboje patirtimi, knygos išverstos į daugiau nei 20 kalbų. K. McClure'o kūriniuose gvildenamos aktualiausios šiuolaikinės medicinos problemos, o jo prognozės išsipildo bauginamai tiksliai.
"Veidmainių sala" - romanas, apie... vaistus nuo vėžio. Pagrįstas skaudžia paties autoriaus patirtimi, jis atskleidžia medicininių bandymų užkulisius, mokslinių tyrimų likimą ir talentingo mediko bejėgiškumą kovojant su visagale farmacijos pramone. Knygoje - ir farmacijos bendrovių slaptų strategijų demaskavimas, ir neviltį keliantis mokslininkų abejingumas, ir akademinį pasaulį ėdanti korupcija. Vaistai nuo vėžio - argi ne apie tai svajoja visas pasaulis? Argi kiekvienas iš mūsų nepadarytų visko, kad apsaugotų save ir savo artimuosius nuo šios siaubingos ligos? Edinburgo universiteto doktorantūros studentui Geivinui Doneliui - labai gabiam, bet atžaraus būdo jaunuoliui, atrodo, pavyko tai, kas neįmanoma. Jis išranda vaistus nuo vėžio, bet... tai niekam nenaudinga. Nei universitetas, nei farmacijos bendrovė, kurios produktus naudojo Geivinas, jo tyrimų neremia. Geivinas žūtbūt siekia tęsti tyrimus, bet aplinka iš abejingos virsta atvirai priešiška, o įvykiai artėja katastrofos link.
Laboratorijoje įvyksta tragedija, o Geivinas vis dar tiki, kad gali išgydyti vėžį - jo mylimos merginos mama taip pat šios ligos auka...
Ką gali vienas protingas ir talentingas žmogus prieš pasaulio medicinos galinguosius? Ar kam nors iš tiesų rūpi išgydyti mirštančius nuo vėžio? Kenas McClure'as blaiviai ir šiurpiai teigia: pastangos bevaisės. Viską lemia galia ir pinigai.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Labai patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Nieko nebūna be priežasties. Trupinys ant stalo nėra slėpiningas pusryčių bandelės prisiminimas, - jis ten tik todėl, kad nenuvalei stalo. Išimčių nebūna.

R.Bach "Mesijo vadovas"

Skaitytojų vertinimai

Devyniolika minučių

Labai patiko

Geras siužetas, rekomenduočiau net ir ...tos siužetinės linijos (bent jau man).

2012 kovo 14

Donoras

Patiko

Knyga tikrai įdomi, tačiau kitoms Tess Gerritsen knygoms neprilygsta :)

2014 sausio 25

Žmogus prie lyjančio lango

Labai patiko

2013 gruodžio 12

Mirtinos paslaptys

Labai patiko

2013 sausio 3

Laiškas paliktiems

Patiko

Patiko

2018 rugsėjo 15