Verslas, ekonomika

Rinkos visuomenė
Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla , 2004 m.
341 psl.
Žanras: Verslas, ekonomika
Būklė: Gera

Dr. Don Slater (Donas Sieiteris) tyrinėja sociologijos problemas Londono ekonomikos mokykloje. Domisi kultūros ir ekonomikos ryšiais, ekonominio gyvenimo sociologija, ypač vartotojų kultūra ir rinkos visuomene, taip pat daug dėmesio skiria interneto ir naujųjų medijų raidai. Dr. Fran Tonkiss (Fren Tonkis) dėstė sociologiją Goldsmito koledže, Londono universitete. Nuo 2004 m. - Londono ekonomikos mokyklos mokslinė bendradarbė. Tyrinėjimų sritis-ekonomikos sociologija, urbanistinė sociologija, erdvės ir miesto teorijos.



"Rinkos visuomenė" - originali besikeičiančios rinkos sąvokos moderniojoje visuomenėje bei sociologijoje analizė. Knygoje nagrinėjami istoriniai požiūriai j moderniosios rinkos visuomenės radimąsi, aptariami pagrindiniai ekonominės sociologijos bei antropologijos argumentai, apibrėžiami rinkų ir valstybių, kritinių ir kultūrinių rinkos teorijų santykiai. 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Tai, ką tu suvoki, pereina per tavo gyvenimo, tavo patirties, įsitikinimų ir tavo vertinimų filtrą. Apsidairydamas aplinkui tu matai ne egzistuojančią tikrovę, o tą, kurią pasirenka ir priima TAVO pojūčiai. Tai, kas tinka TAVO minčių sanklodai, ką leidžia TAVO tikėjimas ir ką geba pajusti TAVO jausmai. Būk tikras, kad šalia tavęs sėdinčiojo filtras visiškai kitoks, tad ir jo supratimas, jo aiškinimas bus kitoks negu tavo. Taigi, kuris iš jūsų galėtų tvirtinti, kad būtent jo nuomonė yra vienintelė teisinga?

K.Alvtegen "Tikėtina istroija"

Skaitytojų vertinimai

Bado žaidynės

Labai patiko

Knygyne pro šia knygą daugybę kartų pr... Ketnė buvo net labai maloni permaina.

2013 kovo 29

Zalės valda (2)

Labai patiko

2020 rugsėjo 13

Užkratas

Patiko

2013 spalio 5

Ana ir prancūziškas bučinys

Labai patiko

2014 gruodžio 2

Sidro namų taisyklės

Labai patiko

Viena tų knygų, kurioms laiko tikrai negaila

2012 liepos 5