Psichologija, religija, filosofija

Pradėkite kur esate
Žanras: Psichologija, religija, filosofija
Būklė: Labai gera
Kaina: 6,40 €

Ši knyga "Pradėkite, kur esate"yra autoriaus išpažintis apie savo nueitą kelią. Krisas Gardneris labai nuoširdžiai, detaliai ir be jokių pagražinimų pasakoja, kaip jam pavyko pakilti į verslo sėkmės viršūnę ir kokias pamokas jis turėjo išmokti, kad tai galų gale įvyktų. Užaugęs aplinkoje, kuri „nieko gero nežadėjo", jis labai anksti susikūrė šviesią viziją ir paskui nepailsdamas jos siekė - „kalė savo priekalą", kaip sako jis pats, ir padėjo tai daryti kitiems.

Krisas Gardneris sako - ir iliustruoja tai gyvais pavyzdžiais - kad net sunkiomis sąlygomis mūsų galimybės niekur nedingsta ir kad mes visada galime „siekti savo tolimiausios žvaigždės".


Christopher Paul Gardner yra žinomas verslininkas, filantropas, rašytojas ir paskaitininkas. Jo sėkmės istorija - tai gyvas pavyzdys, kad iš tikrųjų kūrybingi, pozityviai nusiteikę ir nemėgstantys pasiduoti žmonės sugeba pakilti virš pačių nepalankiausių aplinkybių.

Chris Gardner aktyviai dalyvauja labdaringoje veikloje, padeda benamiams (tokiems, koks kadaise buvo pats) ir kitiems pagalbos reikalingiems žmonėms. Apie savo gyvenimo kelią jis yra parašęs knygą "Laimės paieškos" (The Pursuit of Happyness). Knyga pelnė didžiulį populiarumą, pagal ją Holivudo režisierius Gabrielis Mučino (Gabrielle Muccino) 2006 metais pastatė filmą, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko garsus aktorius Vilis Smitas (Willard "Will" Smith). 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

V i s i mes esame patyrę akimirkų, priverčiančių stabtelėti, atsitiesti, susitelkti ir susivokti, kas esame. Visos kliūtys, pasitaikančios mūsų kelyje, yra prasmingos. Tik nuo to, ar būsime atviri ir mokysimės iš šių iššūkių, priklausys, ar mums pasiseks, ar įklimpsime giliau.

O.Winfrey "Mano gyvenimo atradimai

Skaitytojų vertinimai

Moteris Berlyne. Dienoraščiai

Labai patiko

2013 gruodžio 2

Aš prieš tave

Labai patiko

2019 gegužės 5

Miegok

Nepatiko

Deja, yra tokių knygų, kurias paskaiči...ingus, nepritapusius žmones. Nepatiko.

2013 spalio 10

Vienu atsikvėpimu!

Patiko

Pradėjus skaityti, pradėjau gailėtis p...dykla neišleis (tikiuosi persigalvos).

2013 gegužės 22

Vilkų ratas

Labai patiko

Tikrai idomi knyga. Taippat labai pati...uolis i ugni",tikrai verta paskaityti.

2011 spalio 14