Psichologija, religija, filosofija

Plataus mąstymo jėga
Žanras: Psichologija, religija, filosofija
Būklė: Gera
Kaina: 5,00 €

Beveik kiekvieną dieną mums kalama į galvą, jog galimybės lyderiauti labai mažos, nes vadovų ir taip per akis, todėl reikia tenkintis mažo žmogelio vaidmeniu. Tačiau „per daug vadovų" idėja tiesiog neatitinka tiesos. Visų sričių vadovai jums pasakys, kad yra per daug blogų eilinių ir per mažai gerų vadų. Mąstykime plačiai. Platus mąstymas padės išsiveržti iš siauro mažų pergalių ruožo ir parodys galimybių greitkelį.

Džordžijos universiteto profesorius daktaras Davidas J. Schwartzas - vienas žinomiausių Amerikos autorių, rašančių bei konsultuojančių lyderiavimo klausimais. Jo programos veiksmingumu įsitikino milijonai skaitytojų visame pasaulyje. Siekiantiems profesinės ir asmeninio gyvenimo sėkmės, pasak daktaro Schwartzo, nereikia ypatingų talentų. Visa, kas būtina, yra tam tikros mąstymo savybės, nuostatos, požiūriai. Apie tai, kaip tuos sėkmės komponentus išsiugdyti, įtaigiai ir gyvai kalba ši knyga.

Knygoje "Plataus mąstymo jėga" gausu realių pavyzdžių, rodančių, kaip dera elgtis įvairiose verslo bei asmeninio gyvenimo situacijose. 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

VISADA YRA KAŽKAS MUS SAUGANTIS. Ar tai - kūno jėga, ar - dvasios stiprybė, ar tai - mumyse, ar - šalia mūsų, šiapus - ar anapus, gamtiška, o gal - antgamtiška... Gal tai angelas Sargas, neleidžiantis mums nebegįžtamai prapulti, visiškai galutinai pražūti...

knyga ir autorius neužfiksuoti

Skaitytojų vertinimai

Sveika, tamsa

Labai patiko

Kaip ir dauguma šios rašytojos knygu, ...stanti dėmesį iki paskutinio puslapio.

2012 spalio 11

Nugrimzdęs į tamsą

Patiko

Tikrai įdomus detektyvas. Ypač žavi in...iko Linfordo personažai. Rekomenduoju.

2012 birželio 18

Leo ir Emi. Kai pučia šiaurys

Patiko

2012 kovo 13

Reikėjo mūsų kančių

Labai patiko

2016 rugsėjo 1

Rinktiniai raštai II. Dramos

Patiko

2016 vasario 18