Psichologija, religija, filosofija

Kaina: 3,50 €

Novatoriškoje knygoje „Teigiamo požiūrio principas. Kaip išlikti entuziastingam, įkvėptam ir gyvybingam" aiškinama, kaip galima išsaugoti ir nuolat atnaujinti teigiamo mąstymo galią, pajusti neblėstantį entuziazmą, atsikratyti niūrių minčių, kūrybiškai reaguoti į sudėtingas situacijas, išlikti atkakliems, stipriems ir energingiems net nepalankiausiomis aplinkybėmis.

Mūsų prigimčiai būdinga tai, kad mes tampame tokie, kokius save įsivaizduojame. Žmogus yra linkęs atitikti tą savęs vaizdinį, kurį susikuria mintyse. Taigi vienaip ar kitaip save vertindami, mes patys nulemiame, kas atsitiks su mūsų vidiniu potencialu - ar jis bus ribojamas, ar galės būti nevaržomai realizuojamas.
Neigiamai mąstantis asmuo galiausiai įsitraukia į savęs žlugdymo procesą. Kadangi jis vis siunčia neigiamas mintis, jo aplinkoje ima vyrauti neigiamos nuostatos. Mat traukimo dėsnis lemia, kad mes traukiame panašius į save. Kitaip sakant, „toks tokį pažįsta". Neigiamai mąstantis žmogus lyg magnetas traukia neigiamas pasekmes. Ir tai yra neišvengiama.

Teigiamo požiūrio principas - tai logiškas mąstymas ir realistiškas bei kūrybiškas žmogaus egzistencijos vertinimas. Teigiamai mąstantis asmuo aiškiai mato visus sunkumus, kad ir kokie jie būtų. Sunkumai jo nebaugina ir jis nebando apsimesti, kad jų nėra. Jis žino, kad kiekvienoje problemoje glūdi jos sprendimo užuomazga.
Teigiamai mąstantis asmuo taip pat žino, jog jis, padedamas Dievo ir išlaisvinęs savo vidines galias, gali ištverti bet kokį išmėginimą ir išspręsti bet kokią problemą. Jis pasižymi blaivia nuovoka ir sunkumų akivaizdoje išlieka bebaimis bei pasitikintis savimi.
Teigiamai mąstantis asmuo ramiai reaguoja į keblias situacijas, nes supranta, kad karščiavimasis trukdo efektyviai protauti. Jis žino, kad tik šaltas protas ir geležinė savitvarda leidžia kurti tikrai nešališkas, racionalias ir intelektualias idėjas, iš kurių išsirutulioja protingi ir įgyvendinami problemų sprendimai.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Niekada nepasiduok! Jeigu žengei žingsnį atgal, tebūnie jis skirtas įsibėgėti!

mintis

Skaitytojų vertinimai

Silva Rerum

Labai patiko

"Kai perskaitysi šią knygą, būsi gilio...ir tikrai bus sunku rasti jai lygių :)

2012 rugsėjo 23

Vaiduoklių namai

Patiko

Patiko, įdomi knyga ir vaikams.

2015 birželio 25

Ryto spindesys

Patiko

Romantiška, šiek tiek nuspėjama, pers...už primintą puikią David Gray dainą :)

2018 gegužės 21

Dieviškas blogis

Labai patiko

2012 gruodžio 4

Aukštujų Šimonių likimas

Labai patiko

Skaičiau šią knygą ,būdama jauna. Iki ...iliaus karaliaus" Simonaitytės ,knygų.

2014 rugsėjo 24