Psichologija, religija, filosofija

Kaina: 5,00 €

Šioje knygoje žaismingai ir subtiliai, jautriai ir be egzaltacijos aptariami universalūs nematomi gyvenimo dėsniai, kuriuos žinant bus galima pasiekti pilnatvę visose gyvenimo srityse. Knygos autorė Leonora Blekaitytė, asmeninių pokyčių konsultantė, tekstą grindžia savo darbo, padėjusio jai pačiai sutvirtinti gyvenimo pamatus, patirtimi ir iliustruoja įtikinamais gyvenimiškais pavyzdžiais. Knyga įkvėps veikti, „supurtys", paskatins įsiklausyti ir pažinti save, užves ant kelio, padės lavinti įgūdžius harmoningai gyvenant su savimi, o svarbiausia, privers imtis gyvenimo pokyčių DABAR. „Sielos aritmetika" papildyta praktikomis, kurios ypač rekomenduojamos siekiant prisijaukinti permainas, plėsti sąmoningumą, įsiklausyti į savo, o ne primestus norus, mėgautis mums duota dovana - gyvenimu ir žingsnelis po žingsnelio žengti laimės link. 

Asmeninių pokyčių konsultantė Leonora Blekaitytė, prisistatanti kaip Leonora-Be You, jau ketverius metus veda seminarus, konsultuoja individualiai. Jos gyvenimas neprasilenkia nė su viena universalia tiesa, apie kurias ji kalba sa vo seminaruose, interviu ir straipsniuose. Šiuo metu asmeninio tobulėjimo ir moteriškumo atskleidimo mokymų veiklą ji plečia Lietuvoje ir Ibisoje (Ispani ja).

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Žmogui patinka plaukti pasroviui, bet laimę jis pasiekia tik būdamas reiklus sau. Kai ką nors darome susikaupę, stengdamiesi panaudoti savo gebėjimus, ir kiekvieną kartą susidorojame su naujais iššūkiais, tik tada jaučiamės laimingi. Ši taisyklė galioja visiems, nesvarbu, kokia mūsų profesija ir gebėjimai. Mūsų laimė didesnė, jei mūsų pastangos duoda ką nors kitiems, tegul ir netiesiogiai, tegul ir nedaug.

L.Gounelle "Žmogus, kuris norėjo būti laimingas"

Skaitytojų vertinimai

Tarp pilkų debesų

Vidutinė

Knyga labai greitai perskaitoma, pradž... pabaiga paimta iš jau minėtos knygos.

2015 kovo 29

Aksominė priesaika

Vidutinė

2012 liepos 16

Kaukučiai ir Varinis Šernas

Labai patiko

2018 vasario 27

Tarp paklodžių

Nepatiko

Skaiciau knyga, nes buvau girdejusi la... kaip vertos demesio nerekomenduociau.

2013 gruodžio 29

Misalongio moterys

Patiko

2013 gruodžio 15