Psichologija, religija, filosofija

Kaina: 9,00 €

Norime ar nenorime, mokame ar nemokame, nuo ryto iki vakaro su kuo nors bendraujame: su draugais, šeimos nariais, kaimynais, kolegomis, vadovais, klientais, netgi su nepažįstamais žmonėmis. Negana to, atsidūrę vienumoje, mes imame bendrauti su... savimi. Gebėjimas bendrauti be galo svarbus mūsų gyvenimo kokybei. Kaip išmokti tai daryti kuo efektyviau?
Būtent tai ir sužinosite skaitydami šią knygą. Kas yra žodinis ir nežodinis bendravimas, ką įdomaus bendraudami galime sužinoti ne tik apie kitus, bet ir apie save, kokias klaidas dažniausiai darome, kaip derėtų spręsti konfliktus ir sėkmingai dirbti grupėse - į šiuos ir daugybę kitų aktualių klausimų atsako vadovėlio autorės. Įtvirtinti teorines žinias padės testai, užduotys, diskusiniai klausimai, praktiniai patarimai. Mokymąsi pagyvins ir smalsumą pažadins įdomios bendravimo psichologijos naujienos, su Lietuva susiję pavyzdžiai ir šmaikščios iliustracijos.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Kiti žmonės. Jų nepažįsti, jie gyvena savo nepažįstamą gyvenimą, tačiau kiekviename nepažįstamame gyvenime yra dalykų, kuriuos lengvai atpažįsti. Kiekviename gyvenime rasi neišsipildymo jausmą, pradinės nuostabos liekanų. Lyg fantomas neaiškų, bet skaudų prisiminimą, kad pro kažką praeitą, kažkas apleista ar tiesiog prarasta. Šiaip ar taip, visa tai banalu, visai kasdieniška ir nėmaž nepanašu į pasaulio pabaigą. Priešingai, kaip tik tai galbūt užtikrina, kad pasaulis juda toliau, nenugrimzta, kai kasnakt vyrai ir moterys visame Žemės rutulyje guli nemiegodami, manydami, kad tasai kitas šalia sau miega...

J.C.Grondahl "Kitokia šviesa"

Skaitytojų vertinimai

Эра милосердия

Labai patiko

2014 lapkričio 5

Įrašyta kauluose

Patiko

Tikrai geras detektyvas, buvo įdomu sk...paslapčių. Pabaiga buvo kiek netikėta.

2014 sausio 27

Bitininkystė

Labai patiko

2018 birželio 18

Gyvybės kibirkštis

Labai patiko

Stipri su trupuciuka Remarkui budingu komedijos zanru panasi i Dievu miska

2015 balandžio 2