Psichologija, religija, filosofija

Kaina: 3,00 €

Ši knyga - žmonėms, bijantiems netekti savo pragyvenimo šaltinio; žmonėms, svajojantiems ištrūkti iš pilkos kasdienybės; žmonėms, išsekusiems nuo persidirbimo ir karštligiškai besilaikantiems darbo kaip gelbėjimosi šiaudo. Žmonėms, ieškantiems drąsos ir įkvėpimo, kad pakeistų savo gyvenimą.

- Kaip elgtis, jei iš po kojų staiga išslysta saugumą teikęs finansinis pagrindas?

- Kaip išnaudoti krizę savo potencialui sustiprinti ir savyje glūdinčioms galioms atrasti?

- Ką bendra tarpusavyje turi sėkminga karjera, mylimas darbas ir džiuginantis santykis su vyru ar žmona?

Eva-Maria Zurhorst ir Wolframas Zurhorstas atsako į šiuos klausimus, remdamiesi savo pačių patirtimi. Wolframas Zurhorstas, sėkmingai dirbantis ir savo profesijai atsidavęs vadybininkas, buvo visiškai netikėtai atleistas iš darbo. Tačiau tai kaip tik tapo didžiausia jo sėkme, raktu į naujas patirtis ir postūmiu abiems autoriams parašyti šią knygą drauge.

Ar žinojote, kad sėkmė darbe ir pilnatvė šeimoje - neatsiejamai susiję dalykai? Todėl, norėdami pataisyti padėtį šeimoje, privalote pakeisti požiūrį į tai, ką dirbate. Skamba neįtikėtinai? Atrodo, kad darbas ir asmeninis gyvenimas neturi nieko bendra? Ne. Ir ši knyga jums tai įrodys.

Ar žinojote, kad ekonominė krizė - geriausia galimybė sužinoti, ko iš tiesų trokšta mūsų siela? Kaip išnaudoti krizės teikiamas galimybes ir išvystyti savo kūrybines galias? Kas baisiau - darbas ar bedarbystė ir ar nereikėtų padėkoti už atleidimą iš darbo?

Jūs galite turėti tokį darbą, apie kokį visada svajojote. Galite žengti per gyvenimą, paklusdami savo intuicijai ir vedami savo pašaukimo. Kaip tai įmanoma?

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.