Maistas, pomegiai, hobis

Kaina: 9,00 €

Knygoje "Lietuviška virtuvė. Šventės ir valgiai" pristatoma tradicinės lietuviškos šventės, prie jų - šventiniai ir kasdienai skirti patiekalų receptai.

Yra nemažai virtuvės knygų, skirtų žaliavalgiams, vegetarams, mėsos ir saldumynų mėgėjams. Bet ši knyga - išskirtinė, ją galėtume pavadinti moderniai tradiciška. Ji skirta lietuviams: mažiems ir dideliems, pastoviems, mėgstantiems tradicinius patiekalus, ir ieškantiems naujų derinių bei skonių.
Knyga "Lietuviška virtuvė. Šventės ir valgiai" sudaryta remiantis lietuviškų švenčių kalendoriumi ir gamtos cikliškumu. Knygoje pateikiama informacija apie 30 švenčių, pradedant Kūčiomis ir prabėgus mentams baigiant jų laukimo metu - adventu. Kiekviena šventė pasižymi ne tik savomis trdicijomis, bet ir tik jai būdingais patiekalais, kurių pasirinkimą dažniausiai lemia gamta.Knyga "Lietuviška virtuvė. Šventės ir valgiai" padės ne tik prisiminti lietuviškų švenčių tradicijas, bet ir pasiūlys naujų įdėjų kasdienos stalui visoms 365 dienoms per metus.
Gaminkite, ragaukite, vaišinkitės!

Visus metus - nuo Kūčių iki advento - gamindami ir vaišindami svečius galėsite mėgautis tradiciniais ir naujais skoniais. Knygoje "Lietuviška virtuvė. Šventės ir valgiai" senosios maisto gamybos tradicijos pateikiamos moderniai, sutekiant galimybę švęsti, gaminti, ragauti ir naujai priliesti prie lietuviškų tradicijų.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Prieš kažką smerkiant, apsiauk jo batus ir praeik jo kelią, paragauk jo ašarų, pajusk jo skausmą... Užkliūk už kiekvieno akmens, už kurio jis buvo užkliuvęs... Ir tik po to kalbėk, kad tu žinai kaip reikia teisingai gyventi...

mintis

Skaitytojų vertinimai

Narcizai. Grobuonys tarp mūsų

Labai patiko

2020 rugpjūčio 14

Kudžas (13)

Labai patiko

2012 liepos 21

Skaistusis mėlis

Labai patiko

Viena iš knygų, kurią pradėjus skaityt...tarpiai, žmonės. Sukrečianti istorija.

2013 kovo 6

Erškėčių paukščiai

Vidutinė

Man šioje knygoje labai per daug avių,...tymu. Knyga didelio įspūdžio nepaliko.

2012 vasario 24

Kol tave rasiu

Patiko

2013 lapkričio 30