Maistas, pomegiai, hobis

Azijos virtuvė. Žingsnis po žingsnio - išskirtinė valgio ruošimo knyga, kurią išbandę užmiršite visas kitas. Joje pristatomos revoliucinės gaminimo instrukcijos, kurių pagrindas - detalios, informatyvios ir gražios nuotraukos, vaizduojančios procesą nuo ingredientų paruošimo iki pagaminto valgio.  

Kiekvienas receptas prasideda bendru visų sudedamųjų dalių vaizdu. Tai patogus būdas pasitikrinti, ar turite visko, ko prireiks ruošiant patiekalą. Tiesiog palyginkite nuotrauką su tais ingredientais, kurie išdėstyti ant jūsų virtuvės stalo, ir įsitikinkite, kad nieko nepraleidote.  

Toliau dar paprasčiau! Sekdami trumpomis instrukcijomis ir žiūrėdami į nuotraukas atlikite reikiamus veiksmus greitai ir paprastai, tarsi profesionalus virtuvės šefas. Jei nesate tikri, kokio dydžio gabalėliais susmulkinti imbierą ar supjaustyti krevetes, žvilgtelėkite į nuotrauką ir neaiškumų neliks. 

Azijos šalių patiekalai džiugina ne tik akį, bet ir gomurį, yra sveiki bei greitai paruošiami. Autentiški receptai leis jums atkurti išskirtinį azijietišką skonį, tekstūrą ir išvaizdą. Taip pat knygoje rasite naudingų patarimų, laiką taupančių gudrybių, praverčiančių ruošiant bet kokios šalies patiekalus.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.