Maistas, pomegiai, hobis

Kaina: 7,00 €

„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės" - tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų).
Pagrindinės gardumynų temos:

  • Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai;
  • Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai;
  • Naminė gira, vynas ir trauktinės;
  • Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės;
  • Marinuotos, raugintos, sūdytos daržovės ir grybai;
  • Naminiai paštetai, vyniotiniai, vytinti ir sūdyti kumpeliai, žuvis;

• Padažai, daržovių troškiniai, majonezai, pikantiški aliejai, užkandiniai delikatesai; Linkime, kad ši knyga taptų lemtingu žingsniu smagurystės link!

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.