Knygos vaikams ir jaunimui

Rachel Renee Russell knyga „Prietrankos dienoraštis“ pasakoja keturiolikmetės Nikės kasdienius nuotykius. Nikė nėra labai populiari... na gerai, visai nepopuliari tarp savo bendraamžių...

Tėčiui pradėjus dirbti naujame darbe, mergaitė ima lankyti privačią mokyklą. Šis pokytis turėtų Nikei suteikti daug laimės... tik ar taip iš tiesų nutiks? Netikėtai pačiai sau Nikė ima rašyti dienoraštį, kurį pati ir iliustruoja, nes piešti ji be galo mėgsta.

Dienoraštyje mergaitė atskleidžia visą savo kasdienybę. Kartais su šypsena, kartais labai rimtai rašo apie draugystę, meilę, populiarumą, santykius šeimoje. Rachel Renėė Russell knygų serija Prietrankos dienoraštis sulaukė didžiulio pasisekimo tarp paauglių visame pasaulyje. Ji jau išversta į 17 kalbų ir lyginama su „Nevykėlio dienoraščiu“ ir „Princesės dienoraščiu“.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Labai patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

V i s i mes esame patyrę akimirkų, priverčiančių stabtelėti, atsitiesti, susitelkti ir susivokti, kas esame. Visos kliūtys, pasitaikančios mūsų kelyje, yra prasmingos. Tik nuo to, ar būsime atviri ir mokysimės iš šių iššūkių, priklausys, ar mums pasiseks, ar įklimpsime giliau.

O.Winfrey "Mano gyvenimo atradimai

Skaitytojų vertinimai

Gylys

Nepatiko

2013 gruodžio 2

P.S. Aš tave myliu

Labai patiko

2012 rugpjūčio 24

Kelias atgal I, II

Labai patiko

Labai patiko toks pat stiprus kaip ir Vakaru frontas

2015 balandžio 2