Grožinė literatūra, romanai

Penkiasdešimt pilkų atspalvių
Alma Littera , 2012 m.
504 psl.
Žanras: Grožinė literatūra, romanai
Būklė: Gera

Erotinis, išlaisvinantis romanas apie neįprastus vyro ir moters santykius sukėlė revoliuciją literatūros pasaulyje. Karštos diskusijos dėl šio romano įtraukė net garsiausius kritikus, psichologus ir universitetų dėstytojus. Per vienus metus trilogiją įsigijo apie 80 milijonų skaitytojų, ji išversta į daugiau kaip 50 kalbų. Slapyvardžiu pasirašanti autorė pirminį „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ variantą skelbė internete, o sulaukus milžiniško gerbėjų antplūdžio buvo išleista visa trilogija.

Literatūrą studijuojanti Anastazija Stil, nenoromis nuvykusi imti interviu iš jauno, žymaus ir pasakiškai turtingo verslininko Kristiano Grėjaus, supranta sutikusi patrauklų, tačiau keistą baugulį keliantį vyrą. Nusprendusi, kad susitikimas susiklostė nevykusiai, nepasitikinti savimi Ana mėgina tą gražuolį vyrą pamiršti, bet vieną dieną jis netikėtai išdygsta jos darbovietėje ir neįprasti santykiai prasideda.

Tada Ana supranta – ji geidžia to vyro taip, kad neatsispirs. O Kristiano Grėjaus įspėjimas, kad geriau jo vengti, tik dar labiau audrina.

Užsimezgus aistringam romanui, Grėjus pareikalauja pasirašyti sutartį, pagal kurią jam būtų leista visiškai valdyti merginos gyvenimą. Pasirodo, žavusis verslininkas kankinamas vidinių demonų ir neįprastų poreikių. Pažindama Kristianą, mergina atranda savo troškimus ir atskleidžia tamsias Grėjaus paslaptis, kruopščiai slepiamas nuo visuomenės...

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (14)

Vidutinis įvertinimas: Patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.