Grožinė literatūra, romanai

Tai nepamirštama istorija apie žmogų, kurį netikėti gyvenimo vingiai atveda į tikrąją meilę.

Kai Jūrų laivyno karininkas Loganas Tibo, vykdydamas misiją Irake, randa besišypsančios jaunos moters nuotrauką, jį netikėtai aplanko sėkmė - jaunuolis per plauką lieka gyvas. Geriausias Logano draugas Viktoras, atrodo, žino tokios netikėtos sėkmės priežastį - rastoji nuotrauka yra jo talismanas, o moterį siuntė pats likimas...
Grįžęs namo į gimtąją Kolorado valstiją, Loganas niekaip negali pamiršti moters fotografijos, tad netrukus nusprendžia leistis kelionėn po visą šalį ir surasti besišypsančią šviesiaplaukę. Atsidūręs atokioje provincijoje Šiaurės Karolinoje vaikinas susipažįsta su Elizabeta. Jis neišsiduoda, jog prie jos durų atsidūrė neatsitiktinai... Juodu visa galva pasineria į aistringą meilės romaną, tačiau Logano paslaptis netrukus apkartina šviesią ateitį - ji gali sunaikinti ne tik meilę, bet ir jųdviejų gyvenimus... Kupina aistros, romantikos ir kvapą gniaužiančios įtampos, ši knyga pasakoja apie keistas gyvenimo užgaidas ir likimo galią, gebančią atvesti į tikrą ir amžiną meilę.
Nicholas Sparksas gimė 1965 m. gruodžio 31 d. Omahoje, Nebraskos valstijoje (JAV). 1988 m. jis baigė studijas Noterdamo universitete (Indianos valstijoje). Ten ir pradėjo rašyti, tačiau pirmoji knyga - Žinutė butelyje - buvo išspausdinta tik 1996 m. Šiandien jis yra vienas labiausiai kritikų vertinamų ir skaitytojų mėgstamų amerikiečių rašytojų, kurio bestseleriai virto ne mažiau populiariais filmais: Naktys Rodantėje, Brangusis Džonai, Paskutinė daina ir kt. N. Sparksas drauge su žmona, trimis sūnumis ir dvynėmis dukterimis gyvena Šiaurės Karolinoje.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Viešpatie, duok man jėgų, kad galėčiau susitaikyti su tuo, ko negaliu pakeisti, suteik man stiprybės, kad galėčiau kovoti su tuo, ką turiu pakeisti, suteik man išminties, kad galėčiau atskirti viena nuo kito.

Rytiečių malda

Skaitytojų vertinimai

Kovos klubas

Labai patiko

Palahniuk'as rašo taip, kad vienu metu...gų apie kurią negali nustoti galvoti..

2012 liepos 1

Veronika ryžtasi mirti

Labai patiko

2013 balandžio 30

Sveikas, liūdesy!

Vidutinė

2012 balandžio 24

Emos pilis

Labai patiko

Kadangi skaičiau pirmas dvi dalis, tai...au galėtų grįžti į žemą. Rekomenduoju.

2012 lapkričio 12

Nėščiosios vadovas

Labai patiko

labai issami. Kita nestuma praleisiu irgi su sia knyga

2012 vasario 5