Grožinė literatūra, romanai

Moters galia
Žanras: Grožinė literatūra, romanai
Būklė: Gera

Tai istorija apie moterį, gebančią sumaniai išsisukti iš prievartos, nusikaltimų ir korupcijos pasaulio pinklių. Apdairiai ir ryžtingai kovodama su likimu, ji apsaugo save ir dukras nuo melo ir intrigų ir pasiekia užsibrėžtą tikslą.
Marsela Orosko – laiminga žmona ir moteris, atsidavusi savo šeimai. Nelauktai per žiemos atostogas kalnuose patiria, kaip visas jos ligšiolinis tikras ar tik įsivaizduotas, gyvenimas subyra į šipulius: jos vyras nužudomas per slidinėjimo varžybas. Marsela jaučia, kad jai ir jos dukterims gresia sunkiai apčiuopiamas pavojus. Gyvenimas iškrečia dar vieną piktą pokštą – paaiškėja, kad daug metų ji gyveno su žmogumi, kurio visai nepažinojo. Pasirodo viename Šveicarijos banke jis turėjo įspūdingą sąskaitą. Tikėdamasi pagalbos, Marsela tampa advokato, vyro bičiulio, meiluže ir išvyksta į Šveicariją, kur viliasi atskleisti tamsią, jai nežinomą savo vyro gyvenimo pusę ir susitvarkyti piniginius reikalus.
Pamažu Marsela iš „pilkos pelytės“ virsta aktyvia, sumania verslininke, kuri nedvejodama naudojasi ypatingo moteriškumo jai teikiamomis galiomis.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (1)

Vidutinis įvertinimas: Labai patiko

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.