Knygos vaikams ir jaunimui

Sėkmės principai paaugliams
Alma Littera , 2010 m.
268 psl.
Žanras: Knygos vaikams ir jaunimui
Būklė: Gera
Kaina: 5,80 €

Narsa ir ryžtu galima pasiekti sėkmę!
Visi nori nuolat pasiekti sėkmę - ir tu tikrai nesi išimtis. Kai didžiulės sėkmės sulaukė Džeko Kenfildo „Sėkmės principai" suaugusiems, ėmė plūsti tūkstančiai prašymų sukurti pačius svarbiausius sėkmės siekimo metodus šiuolaikiniams paaugliams. Prašymai buvo išgirsti.
Džekas Kenfildas (Jack Canfield) drauge su sėkmės susilaukusiu rašytoju ir jaunu verslininku Kentu Hiliu (Kent Healy) sukūrė smagią patrauklią knygą, teikiančią nesenstančių žinių ir įkvėpimą, galinčią tau padėti pasiekti, ko tu trokšti.
„Sėkmės principai paaugliams" yra tavo kelio žemėlapis, nesvarbu, ar nori tapti geresniu mokiniu ar sportininku, ar nori imtis verslo, užsidirbti milijonus, ar paprasčiausiai gauti gyvenimui reikalingų patarimų ir instrukcijų. Šioje knygoje pateikiami principai visada pasirūpins tavimi, jei tu pasirūpinsi paisyti principų.
Čia ne šiaip tik „gerų minčių" rinkinys. Šioje knygoje yra pateikta 20 pačių svarbiausių sėkmės siekimo metodų, kuriais pasinaudojo tūkstančiai nepaprastų jaunų žmonių per visą pasaulio istoriją. Su tinkamomis priemonėmis kiekvienas gali pasiekti sėkmę. Ši knyga tau suteiks narsos ir ryžto pradėti siekti ir pasiekti.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Liūdna tiesa yra ta, kad tikrasis žmogaus gyvenimas susideda iš daugelio nepermaldaujamų priešybių - dienos ir nakties, gimimo ir mirties, laimės ir nelaimės, gėrio ir blogio. Mes netgi nesame tikri, kad viena priešybė įveiks kitą, kad gėris nugalės blogį, o džiaugsmas - skausmą. Gyvenimas yra mūšio laukas. Jis visada toks buvo ir visuomet bus, o jeigu taip nebūtų, baigtųsi ir egzistencija.

K.G.Jungas "Žvelgiant į pasąmonę"

Skaitytojų vertinimai

Pirminių skaičių vienatvė

Vidutinė

2019 gegužės 5

Haris Poteris ir Paslapčių kambarys

Labai patiko

2013 gruodžio 2

Liepsnojantis įtūžis. Bado žaidynės 3 knyga

Patiko

Na aš nesu labai sužavėta, nes knygoje...ai kuriose vietuose šiek tiek užtęsta.

2014 spalio 31

Mokomoji švedų kalbos gramatika

Patiko

2015 rugsėjo 17

Pavojinga meilė. Bado žaidynės 2 knyga

Labai patiko

Tokia pat gera ir itraukianti knyga kaip ir pirmoji dalis.

2014 lapkričio 27