Maistas, pomegiai, hobis

Jamie Oliveris yra pasaulinio masto fenomenas. Devyniolika metų kurdamas televizijos laidas ir leisdamas knygas, jis įkvėpė milijonus žmonių mėgautis maisto gaminimu ir paskatino valgyti šviežius, gardžius valgius. Jamie ir jo organizacijos tikslas - pasaulinė maisto revoliucija, kad mažėtų nutukusių vaikų, pagerėtų visų sveikatą ir maistas teiktų laimės.

Būdamas aštuonerių, Jamie pradėjo gaminti savo tėvų bare „The Cricketers" Klevringe, Esekse. Baigęs mokyklą pradėjo šefo karjerą, ir po kiek laiko jį „River Café" pastebėjo televizijos laidų kompanija. Taip gimė laida „Nuogas virėjas".

2001 m. Jamie išėjo iš šios laidos, Londone atidarė pirmą savo restoraną „Fifteen", ir prasidėjo penkiolikos metų kelionė: nedirbantys jauni žmonės buvo rengiami karjerai maitinimo įstaigose. Po keleto metų jo kvietimas gerinti mokiniams pietus JK mokyklose paskatino didžiulius pokyčius visoje mokyklų maitinimo sistemoje, ir jie vis dar tebevyksta. Nuo to laiko Jamie nacionalinės ir tarptautinės bendrovės ir toliau ragina žmones keisti savo ir savo šeimos mitybą, o vyriausybes ir pramonę palaikyti teigiamus mitybos švietimo ir visuomenės sveikatos pokyčius. Komercine savo veikla jis propaguoja naujus geros praktikos standartus.

Jamie pasiekia savo gerbėjus per daugybę interneto svetainių: ypatingo turinio jamieoliver.com, socialinius tinklus, YouTube kanalą. Dabar jau yra išleidęs dvidešimt receptų knygų, visos jos - bestseleriai ir virtusios TV šou. Jamie su žmona Jools ir vaikais gyvena Londone ir Esekse.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

...ką žmonės randa skaitydami knygą, ir kodėl vienas mato vieną piešinį, visiškai nepastebėdamas kito, ir kaip autoriui, reginčiam visiškai aiškų knygos paveikslą, turi būti keista matyti, kaip skirtingai ją suvokia skaitytojai.

D.Lessing "Auskiniai užrašai"

Skaitytojų vertinimai

Rytų Lietuva praeityje ir dabar

Patiko

2015 kovo 29

Susidvejinimas

Patiko

kadangi rinkausi tarp iš knygos parsig...rta paaukot porą vakarų šiai knygai ;)

2012 gruodžio 18

Miegok

Nepatiko

Deja, yra tokių knygų, kurias paskaiči...ingus, nepritapusius žmones. Nepatiko.

2013 spalio 10

Iki pasimatymo

Patiko

Žmogaus, išgyvenusio infarktą pasakoji..... Man patiko "klausytis" šio žmogaus.

2012 spalio 31

Nusidėjėlė

Labai patiko

Viena iš mėgstamiausių Gerritsen knygų..., kurie ne kiek nenusimano medicinoje.

2014 rugsėjo 10