Visos knygos

Atleidimas-gyvenimo kelias
Katalikų pasaulio leidiniai , 2010 m.
120 psl.
Žanras: Visos knygos
Būklė: Gera
Kaina: 3,00 €

Kasdieniai įvykiai, liūdinantys ir sukrečiantys pasaulį, kiekvieno iš mūsų gyvenimą, nešykšti progų iškelti atleidimo klausimą. Negalime iš tikrųjų mylėti mus supančių žmonių, jeigu prieš tai jiems neatleidome. „Atleisk mums mūsų kaltes, kaip ir mes atleidžiame savo kaltininkams"... Ar iš tiesų gyvename šiais maldos „Tėve mūsų" žodžiais, kuriuos atmintinai mokame? Kodėl šiandien taip sunku suprasti, kad atleidimas mus išlaisvina, kad tai ne silpnumo apraiška, o išgijimo šaltinis, tai priklauso nuo sprendimo, o ne nuo jausmų, ir tik būdami mažutėliai galime juo gyventi?

Atleidimas yra komandinis - Dievo ir krikščionio - darbas. Dievas mus pirmasis pamilo, taigi kviečia ir mus atleisti pirmiems. Ši knyga - tai autorės mokymas apie atleidimą raštu išdėstyta forma. Joje kalbama apie tai, kaip Viešpats atveria kelius į atleidimą ir taip gelbsti dvasiškai. Autorė moko mus būti taikos ir ramybės amatininkais, nepaliaujamai kurti atleidimo aplinką.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

...nieko nėra asmeniška ta prasme, kad jokie išgyvenimai nėra unikalūs, pažįstami tik vienam žmogui. Rašydamas apie save, rašai ir apie kitus, nes tavo rūpesčiai, kančios, džiaugsmai, jausmai - ir nepaprastos, išskirtinės mintys - nėra vien tavo.

D. Lessing „Auksiniai užrašai“

Skaitytojų vertinimai

Širdies nerimas

Patiko

Nebloga istorija,bet man truko astrumo,dramos...

2014 vasario 14

Ilga kaip šimtmečiai diena

Labai patiko

Tiesa, skaiciau rusu kalba. Labai patiko.

2012 balandžio 24

Vasarnamis

Patiko

2014 gruodžio 2

Trys Diuma

Patiko

2012 balandžio 24

Prisilietimas

Labai patiko

2013 gruodžio 15