Visos knygos

Vieną kartą mergaitė, vardu Harrieta, paklausė savo mamos: o kas gydo drakonus ir vienaragius, kai jie suserga? Jos mama Lindsey Taylor su drauge Suzanne Smith ilgai galvojo, kol suprato - ogi stebuklingų būtybių gydytojai! Sutikusios rašytoją Claire Baker ir pasivadinusios Claire Taylor-Smith jos visos kartu ir sukūrė Pasakėnijos karalystę.

Ženk į ją.

Atrodė, kad Hetės dešimtasis gimtadienis bus pats blogiausias. Visi jį pamiršo! Tačiau netikėtai ji gauna paslaptingą dovaną, kuri nuveda mergaitę į magišką Pasakėnijos karalystę. Pasirodo, čia Hetė turi užduotį: ji - naujoji magiškų būtybių Saugotoja. Ji privalo rūpintis undinėmis, vienaragiais, fėjomis ir drakonais, gydyti juos ir ginti nuo piktojo kipšų karaliaus Karigeidžio. O čia pasirodo ir pirmoji nelaimėlė - rožinė drakoniukė Ugniabalsė, kuriai labai reikia pagalbos, nes piktasis karalius atėmė jai balsą. Jai padėti gali tik Hetė.

 

Jei myli gyvūnus ir niekuomet nepraeini pro sutiktą gatvėje kačiuką, jei svajoji padėti mažesniems ir silpnesniems už save, jei mėgsti nuotykius - atrask paslaptingą pasakiškų būtybių pasaulį kartu su Hete!

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Seniems melagiams, visą gyvenimą vaidinusiems, pasitaiko tokių valandėlių, kada jie tiek įsimaivo, jog iš tikrųjų dreba ir verkia iš susijaudinimo, nors jau tą pačią akimirką (ar vos po sekundės) galėtų patys sau pašnibždėti: “Juk tu, senas begėdi, meluoji, juk tu ir dabar esi tik aktorius, nepaisant tavo “švento” rūsčio ir “šventos” rūsčio minutės".

F.Dostojevskis "Broliai Karamazovai"

Skaitytojų vertinimai

Vieno karto negana

Labai patiko

J.Susanne knygos yra nerealios! nuo pa...inai perskaitysiu sia knyga dar karta!

2012 liepos 10

Vienuolika minučių

Labai patiko

2014 lapkričio 12

Jaunosios savižudės

Nepatiko

2011 lapkričio 19

Morgano kelias

Labai patiko

ši knyga nepaprasta kaip ir erškėčių p...ks autorės stilius ypatingai mane žavi

2013 rugsėjo 7

Įtikinėjimas

Labai patiko

Šilta ir jautri istorija.

2015 kovo 14