Psichologija, religija, filosofija

Dekonstruok save!
Petro ofsetas , 2020 m.
231 psl.
Žanras: Psichologija, religija, filosofija
Būklė: Labai gera
Kaina: 15,00 €

Sėkmingas verslininkas ir konsultantas Jay Samit knygoje „Dekonstruok save!" dalijasi neįkainojama patirtimi. Jis atskleidžia, kokios konkrečios strategijos, paprastai padedančios įmonėms klestėti, gali būti pritaikomos ir individualiai asmenybei - žmogui, kuris nepaisydamas savo dabartinės padėties siekia ilgalaikės sėkmės bei gerovės.

Šiandieniniame verslo pasaulyje galimybė prisitaikyti ir kūrybiškumas yra svarbesni nei bet kada anksčiau. Jau nebeįmanoma išmokti vos vieno darbo įgūdžio ir tik tiek teturint sėkmingai kopti aukštyn. Taip pat ir rasti finansavimą pradedantiems verslininkams gali būti be galo sunku. Tūkstančiai inovatorių ir išradėjų varžosi dėl rizikos fondų ir investuotojų dėmesio. Ateities verslo atstovai privalo numatyti pokyčius, kad galėtų sukurti galimybes savo profesinei sėkmei. Knygoje „Dekonstruok save!" skaitmeninės medijos ekspertas Jay Samit atskleidžia unikalų metodą, kurį jis naudojo sukurdamas naujas rinkas ir augindamas jau esamus verslus.

Jay Samit konsultavo e-komercijos, socialinės medijos, programinės įrangos, mobiliųjų komunikacijų įmones, padėdamas joms išgyventi neramius ekonominius laikus ir nukreipdamas link tinkamų pertvarkų, kurios užtikrino, kad verslo augimo grafiko kreivė kiltų tik aukštyn. Savo metodus jis taiko tiek pradedantiesiems, tiek gerai žinomoms įmonėms. Tarp autoriaus klientų galime pamatyti tokius garsius vardus, kaip „Coca Cola", „LinkedIn", „Intel", „McDonalds", „Microsoft", „Starbucks" ir kitus. Jis bendradarbiavo su verslo įžymybėmis, tokiomis kaip Bill Gates, Steven Spielberg, Steve Jobs ir Ritchard Brandson.

„Dekonstruok save!" - skirta visiems, kurie turi puikių idėjų, bet net nenumano nuo ko pradėti jas įgyvendinti. Autorius dalija patarimus žmonėms, kurie bijo, kad šiame technologijų amžiuje tapo nebesvarbūs.

 

 

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.