Visos knygos

Knyga "Vyro išmintis" - tai trumpi žvilgtelėjimai į vyro vaidmenis šeimoje ir visuomenėje, į jo psichologiją, santykius su moterimis, profesinę karjerą ir kitus dalykus, kokie jie buvo prieš kelis tūkstančius metų, kokie yra dabar ir kokie galėtų būti. Šiuo metu ir vyrai, ir moterys ieško atsakymų į klausimą, kas yra vyriškumas ir kas yra moteriškumas. Šių sąvokų prasmės, ilgą laiką buvusios aiškios, dabar ima netekti savo apibrėžtumo, ir žmonėms darosi vis įdomiau, koks lyčių spektaklis vyksta didžiojoje gyvenimo scenoje.

Kita knyga "Moters išmintis", kuri, tikimės, irgi atkreips jūsų dėmesį, kalba apie moterį - kokie jos vaidmenys, pareigos, kas lemia vaisingus santykius su vyrais ir kas trukdo tokį ryšį užmegzti.Abi knygos labai panašios - iš pradžių mūsų žvilgsnis nukrypsta į Rytų tradicijas, paskui atsigręžiame į šiuolaikinę visuomenę, pažiūrime, kaip čia atrodo vyro ir moters santykiai ir kodėl jie dažnai netenkina nei vyrų, nei moterų.

Ir dar štai kas: vyro knyga atskleidžia, koks vidinis dievas slypi vyro dvasioje, o moters knyga kalba apie vidines moters deives. Deivės ir dievai snaudžia, moterys ir vyrai neranda bendros kalbos. Kai deivės ir dievai nubus, moterys apkabins vyrus, vyrai apkabins moteris ir įsivyraus santarvė.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Tai, ką tu suvoki, pereina per tavo gyvenimo, tavo patirties, įsitikinimų ir tavo vertinimų filtrą. Apsidairydamas aplinkui tu matai ne egzistuojančią tikrovę, o tą, kurią pasirenka ir priima TAVO pojūčiai. Tai, kas tinka TAVO minčių sanklodai, ką leidžia TAVO tikėjimas ir ką geba pajusti TAVO jausmai. Būk tikras, kad šalia tavęs sėdinčiojo filtras visiškai kitoks, tad ir jo supratimas, jo aiškinimas bus kitoks negu tavo. Taigi, kuris iš jūsų galėtų tvirtinti, kad būtent jo nuomonė yra vienintelė teisinga?

K.Alvtegen "Tikėtina istroija"

Skaitytojų vertinimai

Tamsioji liepsna. Nemirtingieji

Labai patiko

labai labai įdomi. Tik gal per daug nuspėjama.

2013 sausio 11

Gaudynės. Pavojingas žaidimas

Patiko

Jaunimas laukia tokių knygų. "Ryja" vieną po kitos:)

2015 vasario 13

Ledas

Nepatiko

Na knyga išties labai keista. Nusipirk...ave labiau priskirčiau prie pastarųjų.

2012 gruodžio 18

Svetimautoja

Labai patiko

2019 rugsėjo 6

Senis ir jūra

Nepatiko

Per daug grubus rašymo stilius, sausoka.

2012 gruodžio 13