Visos knygos

 

Žurnalistė, TV laidų vedėja Lavija Šurnaitė rašydama savo trečiąją knygą moterims „Pakeliui su savimi" siekė, kad ši knyga taptų nematoma pagalbos ir paguodos ranka sunkų gyvenimo etapą išgyvenančioms moterims.

Autorė knygoje „Pakeliui su savimi" pasakoja savo ir kitų moterų išgyvenimus, emocines, psichologines duobes ir dalijasi asmenine patirtimi, kaip galima tokius gyvenimo periodus įveikti, išgyventi ar net padėti kitoms moterims su jais susitvarkyti.

L. Šurnaitė nekalba apie asmeninį gyvenimą ir nepasakoja jo detalių, teigia vengianti tokių atviravimų, nes jie neduoda naudos. Tačiau knygoje atveriama gilesnė emocinė erdvė, kurioje telpa sudėtingiausi išgyvenimai, tamsios mintys, netektys, nesėkmės, nepavykę santykiai, konfliktai ir t.t. Kaip šiuos sunkumus priimti į savo gyvenimą, kaip juos išbūti ir neleisti sugriauti gyvenimo ar sužlugdyti savęs - apie tai knygoje „Pakeliui su savimi" pasakoja Lavija Šurnaitė, pasitelkdama savo pačios suvokimus ir aplinkinių moterų patirtis.

Autorė atskleidžia paprastų dalykų paslaptis - kodėl verta daryti vieną darbą vienu metu, kaip duoti sau laiko užsigydyti žaizdas, kaip priimti liūdesį, skausmą, nesėkmes ir paleisti visas neigiamas emocijas, kodėl naudinga mokytis gyventi lėtai ir kaip susikurti savų ritualų, pagelbėsiančių ne tik sunkiais gyvenimo laikotarpiais, bet ir kasdienybėje.

Knyga „Pakeliui su savimi" ragina neeikvoti energijos ieškant savo kelio kokiose nors ypatingose ar tolimose vietose. Lavija Šurnaitė pasakoja, kad nebūtina ir nuspręsti eiti prieš srovę ar eiti pasroviui, svarbiausia - eiti pakeliui su savimi. Tas kelias, kurio mes ieškome, jau yra po mūsų kojomis, tereikia eiti juo pasitikint savo žingsniais.

Autorė, pati išgyvenusi ne vieną gyvenimo virsmą, sako gerai žinanti, ką reiškia verkti, kentėti, jausti begalinį skausmą ir neviltį. Tačiau ji vengia tiesmukiškai dalinti patarimus - verčiau pasakoja apie tai, kas padeda jai ir kitoms moterims.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

Šios knygos šiuo metu neturime. Galite užsisakyti pranešimą el.paštu jei šią knygą vėl turėsime pardavime


chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.