Visos knygos

Kaina: 3,00 €

Knyga „Kalta ne tu, kaltas jis! Vienišos moters knyga" tau atgaivins pasimatymų žavesį - ir padės susirasti tokią meilę, apie kokią visada svajojai. Tu graži ir įdomi ir galėtum būti šauni gyvenimo draugė, todėl, suprantama, stebiesi, kodėl vis dar esi vieniša. Išgirsk gerą žinią: kalta ne tu, kaltas jis!

Kodėl parašiau šią knygą, skirtą vienišai moteriai? Nes mes galvojame ir kalbame apie artimus santykius kur kas dažniau negu vieniši vyrai. Ir kai tokie santykiai pašlyja, mes taip pat esame kur kas labiau linkusios kaltinti save! Tada kamuojamės kartodamos tuos pačius klausimus: „Kodėl man negerai?", „Ką aš padariau?", „Ką turėčiau daryti kitaip?"

Bet gal tu čia niekuo dėta? Gal tu vis tiek būsi vieniša, net jei esi tobula? O gal kalta ne tu, gal kalti jie? Tiesą sakant, nėra jokių „gal". Klysta tavo teta, gyvenanti kitame mieste, klysta tavo vedęs brolis, klysta tavo draugės, su kuriomis kartu mankštiniesi - tu vieniša ne todėl, kad esi pernelyg išranki, pernelyg įžūli ar pernelyg „princesiška". Beje, net jeigu taip ir yra, tai neturi reikšmės.
Juk išrankios ir įžūlios „princesės" išteka visai nesunkiai. Taip atsitiks ir tau. Tad būk realistė ir padovanok sau tokį gyvenimą, kokio nori.

Skaityti daugiau... Skaityti mažiau

chat Skaitytojų vertinimai (0)

Kviečiame vertinti bei komentuoti savo perskaitytas knygas ir susirasti skaitymo bendraminčius.

Šiuo metu įvertinimų nėra.
shopping_cart Krepšelis (0)

Pagauk prasmingą mintį

Nieko nebūna be priežasties. Trupinys ant stalo nėra slėpiningas pusryčių bandelės prisiminimas, - jis ten tik todėl, kad nenuvalei stalo. Išimčių nebūna.

R.Bach "Mesijo vadovas"

Skaitytojų vertinimai

Sveikata ir riebalai

Labai patiko

2014 liepos 11

Chemikė

Labai patiko

2019 liepos 19

Debesų ganytojas

Nepatiko

Nera ten ka skaityt. Labai neidomi knyga, apie nieka.

2012 sausio 21

Oligarcho žmona

Vidutinė

Pasirodė ji man labai paviršutiniška, ... po "Europos" man ši knyga nepatiko...

2012 sausio 5

Nepadori aistra

Patiko

Sunki istorija...puslapis po puslapio ...alu.Rekomenduoju psihologijos megejams

2014 kovo 30